Symboler på vaskemaskin

I tråd med den teknologiske utviklingen har selvfølgelig også vaskemaskiner blitt mer og mer moderne, og stappfulle av symboler man ikke . Blant annet lurer mange på hvar streker og prikker på symbolene faktisk. Sliter du med dette, kan det være vaskemaskinen som er synderen.

Symbolene ved siden av hver enkelt vaskemaskin hjelper deg å velge funksjonene du trenger på en enkel måte. Tabellen på neste side viser hvilke symboler . Behøver hjelp ang symboler i vaskeskuffen på vaskemaskin, please! Skravlesiden: Overbevist om at jeg gjør feil da klærne ikke blir .

Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal. Symbol for maskinvask med angitt temperatur. Den tilhører enten en Miele-vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks. I denne bruksanvisningen brukes følgende symboler: C Viktig informasjon eller nyttige tips om. Det gir lavere energiforbruk, mindre støy og en mer holdbar vaskemaskin.


Det er mulig å legge til ekstra skyllinger for å sikre at det ikke er igjen . Fått meg leilighet som er møblert, dette med vaskemaskin. Den er sikkert år gammel og har ingen bruksanvisning. Vi har prestert å miste bruksanvisningen på tørketrommelen.

KAn noen fotelle meg hva de ulike symbolene betyr? En vaskemaskin i en gjennomsnittlig norsk familiebolig på 1mtrekker omtrent 4kWh strøm i løpet av et år. Har ny vaskemaskin, men systemet er mindre logisk enn på den.


Baljen tror jeg er symbolet for at maskinen stopper ved siste skylling. Fra en vaskemaskin symbol skal du forstå typen vaskeprogram du må gjøre, fordi ikke alle klær kan vaskes benytte samme program, vil du finne delikate farger . Vi har nemlig gått gjennom noen av de vanligste symbolene på vaskemaskiner, og forklarer dem slik at du kan ta fatt på klesvasken med. De blå symbolene ovenfor har alle sammen noe med vaskemaskinen å gjøre.


Whirlpools brukerhåndbøker følger med produktet ved levering. Du kan også laste ned bruksanvisningen her. Symboler 1) Komfyr 2) Komfyr 3) Kjøleskap 4) Fryser 5) Vaskemaskin 6) Oppvaskmaskin - Symboler brukes f. Hotpoint vaskemaskin FMG743SK - Frontmatet vaskemaskin fra Hotpoint med. Whirlpool vaskemaskin AWE50- Dette er en toppmatet vaskemaskin fra.


Enkel bruk: Denne vaskemaskinen har et brukervennlig panel med både symboler . Når du kobler vaskemaskinen til vannuttaket, må du bruke den. Dette symbolet på produktet eller emballasjen betyr at produktet. Kjøp SENZ WM 105FL VASKEMASKIN hos Expert.


Nå skal jeg liksom vaske ullklærne til den kommende babyen. Se symbolet på produktet, bruksanvisningen eller emballasjen. Denne vaskemaskinen er bare egnet til hjemmebruk og skal kun anvendes til vask av klær. Inden du lægger tøjet i vaskemaskinen, er det en god idé at have styr på.


To streger under symbolet betyder, at tøjet skal vaskes ekstra . Last ned en brukerhåndbok til ditt Zanussi-produkt. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi