Vegghyller

Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger. Ta en titt på vårt sortiment av komplette, veldesignede og solide vegghyllesystemer! Vi har en rekke forskjellige stiler og farger til lave priser.

Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av forskjellige typer hyller. Velg mellom dekorative vegghyller og svevehyller i moderne design. Møbler › OppbevaringBufretLeter du etter hyller og benker til stuen din?


Trademax tilbyr et stort utvalg av møbler.

Milla Boutique is a unique webshop and concept store in Oslo giving you furniture, art, new vintage interior with an international vibe. Alle våre vegghyller leveres med kraftige veggskinner som er justerbare. Hyllene leveres standard med 3eller cm dybde.


Nordli småmøbel serien passer perfekt til barnerom, entre eller enkelt krydder i et nordisk hjem. Serien består av kommode med skuffer, vegghylle med skuff, . Få tilbu nyheter, konkurranser og eksklusive rabatter. Sett med stk firkantede hyller fra Sebra, bokhyllene kan henges på vegg eller stables på gulvet.


Vegghyllene er i ulike størrelser og ulike farger. Vegghyller, i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter.

ATLAS Vegghylle med skjulte konsoller gir praktisk oppbevaring i et stilrent format. Takket være den skjulte opphengingen blir hyllen virkelig ett . MURAMA, Glassklare-vegghyller levers til. Murama hyllene er byggbare de hektes sammen til ønsket høyde. DIAMOND - P1Vegghylle utført i rustfritt stål. Vær oppmerksom på at dette er pris på stk hylleplate.


Alt av hengsler og beslag du trenger for å sette sammen skap og montere skapdører og hyller, kan du bestille her i Gjør Det Selv . Et klatre- og klorestativ til katten din er en smart investering. Både fordi katten trenger et sted å slappe av, leke og kvesse klørne, og fordi du sparer møble. Vegghyller – et fleksibelt system som enkelt . Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Vegghyller Oppbevaringsmøbler. Sammenlign tilbud på Oppbevaringsmøbler fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, . Sovella's vegghyller er et mangesidig hyllesystem som er enkelt å forandre.


Når det er viktig at gulvet holdes frie og rene så er . Vegghyller som kan stå fritt - posted in Hjelp til kjøp og salg: Hei! Er på utkikk etter hyller med denne typen stolper, men med fot: . Klassiske hylleknekter og vegghyller på ønsket mål. Tykkelse hylle cm og dybde hylle cm.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi