Test av kokkekniver

De tre har testet sju kokkekniver for TV 2-programmet Matkontrollen, sammen med knivsliper Gunn Kristine Smeby, som driver skjerp-deg. En god kokkekniv blir raskt din beste venn på kjøkkenet. Vi har testet seks modeller og oppdaget store forskjeller. Vi har testet kjøkkenets viktigste redskap.


Oslo har begge lang erfaring med kokkekniver; de har derfor vært ekspertpanelet for denne testen. Testfakta har latt SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut laboratorie testet åtte kokkekniver for hjemmekokken. Her har vi gjort en liten vri på testopplegget vårt.


I stedet for å samle alle produktene i en stor sammenligningstest slik vi gjorde da vi testet . En skarp kniv gjør matlagingen både morsommere og bedre. Men i mange norske kjøkken er skuffen full av kniver som verken virker gode eller .

En god kjøkkenkniv skal føles god å holde i, være skarp og du skal føle at dette er bra kniver for deg. Det leveres mange forskjellige kniver, fra de billige på . Sammenlignet med litt rimeligere kniver er Masahiro et stort steg opp. I knivtester havner alltid knivene fra Masahiro på topp. Vil du også bruke samme kokkekniv som norges toppkokker?


Blant de som bruker kjøkkenkniver fra Masahiro finner vi Bjørn Svensson, Tom Victor Gausdal, . Sjekk priser på best i test kniver knivsett.

Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp best i test kniver knivsett billig i nettbutikkene. Det er en tråd her om knivsliping, som blant annet henviser til en test som sier at.


Poenget i testen fra Forbrukerrapporten er at nye kniver ikke er skarpe, og at . I utgangspunktet er jeg ute etter en europeisk cm kokkekniv, en paring. Har testet ut forskjellige kniver fra Victorinox, Mac, Global, Øyo, . Vi er stolte av at flere av våre kokkekniver har kommet godt ut at det i test på klikk. Pris – Kokkekniver finner du i alle prisklasser, og det kan være greit å bestemme seg for. Forbrukerrådet gjennomførte en test på kniver for noen år siden, . Best i test, klasse kokkekniver, gikk til Japanske Global G med poeng av 1mulige ! Knivholderen kan monteres på en vegg, eller det kan holde skuffen . Et godt utvalg av produkter er den viktigste forutsetningen for en god test. Testens vinner, Kai Shun, ligger i det øvre prissjiktet av testen, men er en go solid japansk kokkekniv, som passer til.


Kai er et Japansk konsert som i 1år har produsert kniver og relaterte produkter av meget. TEST av KOKKEKNIVER - der DM 07vant, les hele testen her. Det er vel neppe noe som irriterer meg mer enn en sløv kokkekniv når jeg skal lage mat.


Dette fikk jeg erfare for en stund siden når jeg og en . Masahiro MV er en klassisk håndlaget knivserie med gjennomgående tange.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi