Sjakk brettspill

Brikkene kan bevege seg på forskjellig vis, og styrkeforholdet er i utgangspunktet helt likt. Vinner gjør du om du setter motspillerens konge sjakk matt. Sjakk (fra persisk Schah, konge) er et brettspill for to spillere.

Målet for hver spiller er å sette motstanderens konge under angrep på en slik måte at . Sammenlign priser på alle Damm Egmont Brettspill (82). Ikke Ekspansjon Sjakk Ikke Reise-versjon . Kongehøyde mm, sammenleggbart brett måler 36xcm.

Spille sjakk gratis på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Bruker gjennomgang: Den beste sjakkspillet jeg noensinne har spilt på min iPhone! Sjakkbrett, lommesjakk, sjakklokke - Suverene priser og lynrask levering!


Sjakk er det klassiske brettspill som utfordrer verdens største genier. Hvis du ønsker å trimme dine strategiske ferdigheter, er Sjakk et fremragende spill. Brettspill er et spill som spilles på et brett, ved at brikker settes ut, tas inn eller flyttes. Fra familiespill som Monopol og Ludo, til klassiske spill som Sjakk og . Fra Arild Hauge, om vikingens brettspill, spilleregler og hvordan du kan.


Spillet begynte å miste sin popularitet i det 11.

Spill sjakk på nett, delta i turneringer, lær å spille bedre, eller løs sjakkoppgaver! Sorter etter: publiseringsdato, popularitet . Du finner et stort utvalg av nye og bestselgende brettspill til alle aldre – det er. MONOPOL, RISK, CLUEDO, SETTLERS eller sjakk.


Til brettspill regnes også spill bestående av brikker eller kort som legges ut og. Andre spill, som Sjakk, Ludo og Stigespill, er nyere og enklere . Her kan du møte andre spillere på formiddagstid. Her møter du andre spillere for et slag sjakk eller et annet spill.


Prøv noen gode spill: Puerto Rico, Amun-Re, Settlers, Ra osb. IKEA - LATTJO, Brettspill, Backgammon, sjakk, dam og ludo er morsomme og lærerike klassiske spill for hele familien. Spill hjelper med å utvikle barns evne til å . Brettspill iQpuzzles Selskapsspill hjernetrim iqtrim. BrainKing er en online spillserver hvor hvem som helst kan spille populære brettspill, spilleautomater med hvem som helst omkring i verden.


Vi har samlet de beste Sjakk Spill for deg. Tenkespill (1286); Brettspill (54); Sjakk (12); Like på rad (12); Dam (9) . Sammenlign tilbud på Sjakk brettspill i kategorien Sjakk fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Sjakk ved hjelp av vår . Det klassiske sjakkspillet med spillebrett og brikker i tre. Last ned gratis bilder om Sjakk, Brettspill, Spiller fra Pixabays bibliotek på over 8700offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer . Målet for hver spiller er å sette motstanderens konge under angrep på en slik måte at motstanderen ikke har noe lovlig trekk . Vi regner med at det fortsatt ligger klassiske brettspill på hytta. Og det er vel flere som spiller sjakk etter at Magnus Carlsen har gjort så stor suksess? Gjennom norrønt skák, middellavtysk schāk, italiensk scacco og trolig gammelprovençalsk escac av persisk shāh konge, . Består av spilleplate, brikker og to terninger.


Spillet er laget av plantasjetre for å beskytte miljøet. Små og store spillentusiaster er ekstra velkomne til Oppsal bibliotek lørdag 15. I anledning Nordisk spilldag konsentrerer vi oss om .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi