Mdm løsninger

Her er gode grunner hvorfor du burde ha en MDM-løsning i din bedrift: 1. Sikkerhet Sikkerheten er det aller viktigste punktet på hvorfor alle . Teamet håper at arbeidet deres vil resultere i en harmonisert MDM-løsning for alle forretningsenhetene i Telenor, slik at hvert marked kan velge .

WWMM er en skybasert tjeneste for å administrere og sikre bedriftens mobilenheter. WWMM kan settes opp i løpet av minutter og støtter alle . MDM-løsninger skal gøre det lettere at styre indholdet og sikkerheden på de smartphones og tablets, medarbejderne bærer rundt på. Administrer og sikre bedriftsapper og -data på nær sagt alle enheter med Microsofts løsninger for administrasjon av mobile apper (MAM) og mobil enheter . Har du lyst å finne ut mer om hvilke løsninger som passer best for din kunde?


Master Data Management (MDM) sikrer at en . Du kan klargjøre og administrere iPad og Mac trådløst gjennom MDM-løsningen din (administrasjon av mobile enheter).

Våre mobile løsninger, som inkluderer både produkter og tjenester, hjelper deg med å mobilisere din arbeidsstyrke. MDM – Mobile Device Management – er en mobil vedlikeholdstjeneste som leveres fra flere produsenter i forskjellige innpakninger. Mobile Device Management (MDM) er raskt bli en dels konkurransedyktige spillet og finne den rette løsningen er et minefelt. Humac tilbyder Mobile Device Management systemer, og vi har kompetencerne til at definere løsningen for netop din virksomhed.


SmartPhones Telecom AS tilbyr løsninger for å enklere kunne administrere mobile enheter i en bedrift. Dette kalles Mobile Device Management (MDM). SmartPhones Telecom AS leverer både selvutviklede og 3dje parts MDM (Mobile Device Management) løsninger for administrasjon av mobilpark.

SmartPhones Telecom er eid av Telenor og tilbyr mobile løsninger, mobile apps, mobil administrasjon og sikkerhet for smart-telefoner og nettbrett. Air-watch, MobileIron og XenMobile, er sammen med Afaria og gode gamle Excitor DME nok de mest udbredte MDM løsninger her i Danmark. Mobile Device Management-løsningen kjører normalt i din virksomhets infrastruktur i dine lokaler, men løsningen kan også leveres som en skytjeneste fra Atea. Golden Copy-løsning er en betegnelse for systemer som har til hensikt å ivareta.


En MDM-løsning kan gjerne ha en eller flere Golden Copy-løsninger som . Jeg jobber for en kommune, vi snuser litt på MDM løsninger hos oss. Men jeg er veldig usikker på hva vi skal gå for. Mobilklienten støtter utrulling med bransjestandard via tredjeparts MDM-løsninger som AirWatch, MobileIron, Intune og MaaS360.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi