Lys i trappetrinn

Trapper kan være skumle i mørket, men LED-lys i ulike varianter kan løse problemet. Det er mange som vil sette lys på trappa i huset sitt. I denne artikkelen tar vi for oss trapper som har lukkede trinn med tilgang på baksiden.

Lyskomponenter AS er belysningsleverandør med års erfaring. Vårt utvalg strekker seg fra den lille reservedelen som må erstattes, til belysning som løfter . Leter etter noen fine lys å ha ved trappa, ca annenhvert trinn. SMART LED trappebelysning - Lys der det trengs, når det trengs! Belysningen av trapp har flere funksjoner, både utendørs og innendørs.


Hvordan man bruker LED-strips til dette formålet avhenger veldig av trappen det skal . De siste årene har trappetrenden svingt fra lys furu til mer edle treslag som eik og valnøtt, gjerne mørkbeiset. Vi leverer kun lys sammen med trapper, ikke i småsalg. Nå kan du sitte i sofaen og slå av og på, eller . LED Trappelys ned lys rund IP6 stk pr sett Inneholder kabler og t. Lamper for innfelling i mur og trapper utendørs. Her kan du velge mellom lamper som gir et rent dekorlys eller ledelys.


Innfelt belysning og utendørs vegglampe . Plasser under overskap på kjøkken, bak listverk, for å fremheve høydeforskjeller i tak eller dybdeforskjeller i vegg, i garderobeskap, hyller, i trapp, markeringslys . Sjekk det store utvalget LED belysning og lamper i nettbutikken eller få hjelp av våre dyktige konsulenter. Mange av kundene ønsker en ekstra bryter til lyset ved en trapp, slik at de får én bryter oppe og én nede. Pleksiglasset slipper lys gjennom, og gjør soverommet på den andre siden av veggen lysere. I taket øverst i trapperommet skimtes en lampe . EasyLED Øcm Trapp- og fasadespott (dimbar), ute Integrering av våre.


EASY LED spott Øcm består av en diode som gir et meget fint og kraftig lys. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 1 vi har åpent mandag-fredag mellom - 14! Trappetrinn Fontanot Kloè Grå med Lys Bøk.


Våre LED spottere til trapp har levetid fra 25. Hos oss finner du et stort utvalg av LE lys og elektromateriell til både hus og hytte. Sammenlign tilbud på Lys i trappetrinn i kategorien Utendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi