Stor gressklipper

Det finnes mange ulike typer gressklippere. Størrelsen på plenen er avgjørende for hvilken gressklipper du bør velge. Dette til tross for at selv de billigste robotgressklipperne fortsatt er flere ganger dyrere enn en vanlig manuell gressklipper. Ikke kjøp før du har lest Forbrukerrådets store gressklipper-guide. Denne gressklipperen er for deg som har en stor plen og som ønsker en effektiv og robust gressklipper som kan håndtere ulike plentyper.


Stor gressklipper med forhjulstrekk, cm klippebredde, oppsamler eller bioklipp som finhakker gresset og tilbakefører det til plenen som gjødning. Har du ikke den alt for store hageflekken og vil slå to fluer i en smekk, kan manuell gressklipper være tingen. Stor test av seks bensindrevne gressklippere fra store og kjente leverandører.


Få med deg hvilken gressklipper som du bør satse på! Er du litt treg med å klippe gresset, bør du velge en gressklipper med. En nyhet er modellene med direkte ventilstyring (DOV-teknologi), . Se hvilke gressklippere som er best i test i 2016!


Svaret kommer mye an på hvor stor hagen din er. Stor klippebredde for deg som har store arealer med gress. En meget bra plentraktor med oppsamler fra Stiga. BriggsStratton motor, hydrostatisk drift, hengerfeste og støtfanger foran.


Ekstra stor oppsamlerpose: En horisontal vinkling av oppsamlerposen sørger for at posen alltid fylles helt opp, noe Honda er alene om.

Med en god gressklipper blir gressklippingen lett som en lek, og du sitter igjen med den gode duften av nyklipt gress. Den kraftige GARDENA Accu oppladbar gressklipper PowerMax(tm) A Li kan. Stor gressklipper med én hastighet, med cm klippebredde, oppsamler og . Det første du må tenke på, er hvor stor plenen din er, og hvordan du vil. Husk at dersom du klipper 10m² plen, går du to–tre kilometer med gressklipperen.


Gressklippere fra Husqvarna gir deg utmerkede resultater selv om terrenget har. Ekstra stor oppsamler; Briggs Stratton motor; Ekstra store bakhjul . Trenger du ny gressklipper, bør du sjekke denne guiden. Snart er plenene grønne og frodige, og gresset må stusses.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi