Teppe stue inspirasjon

Hvilket teppe skal varme og live opp din stue i høst? Jie Collection for Nanimarquina, og inspirasjonen er hentet fra Shanghais gater. Tepper finnes i alle mulige kvaliteter, størrelser og prisklasser.

Handle tepper til stuen fra velkjente varemerker. Møbler, belysning og hjeminnredning på nett. Vi i Roomtilbyr raske og trygge leveranser hjem til deg.


Utforsk vårt svært rimelige tekstilsortiment!

Vi har alt fra gulvtepper og puter til gardiner og persienner i et enormt utvalg av stiler og farger. Her på siden har vi samlet et bildegalleri med et lite utvalg av våre vakre, løse tepper. Kanskje blir du inspirert til nettopp den løsning . Et gulvteppe i stuen for eksempel, rådes av interiørarkitekt Torunn Tøllefsen å være generøst nok til å plasseres under både stuebord og sofa . Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med voluminøse sofaer, runde småbor runde vaser, runde tepper. Vi lar oss inspirere av andre verdensdeler og deres tradisjoner. Vegg-til-vegg teppet er særlig populært på soverom og walk-in.


Teppetrenden kan likevel passe i andre rom som stue og entre men avklar . Velg en farge i entréen, en annen i stuen og kombiner gjerne med et tapet. Fargerike tepper skaper også en fin kontrast. Et flott gulvteppe kan virkelig sette prikken over i'en i et interiør i. Har du hvite vegger og en grå sofa så gir et teppe med farger og mønster mye liv til en stue. Heldigvis har Linie Design flotte produktbilder som kan inspirere . Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. For å hjelpe deg å finne det riktige teppet har vi innredet stuer i flere ulike stiler og med forskjellige typer tepper. Lene blogger om trender, tips og inspirasjon.


TALLET: Myke tepper og grønne planter er en stor hit denne. Jeg tror på blå, dype farger, smaragdgrønt og farger som er inspirert av . Tepper Til Stue : Teppetrender Lone Tepper - teppe trender. Et teppe kan motvirke et sterilt og pregløst interiør og skape en intim atmosfære.


Vi lar oss inspirere av tepper på flere ulike måter som for eksempel å . Spisestue med håndknyttet teppe fra det sørlige Iran. Motivasjonen for å anskaffe et orientalsk teppe varierer. Vi har samlet noen linker til inspirasjon.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi