String hyllesystem

Stringhyller finnes å kjøpe online på Room21. Hyller, gavler, hylleplater og String pocket. String pocket hylle fra String finnes å kjøpe online på Room21.

Scandinavian design company best known for the minimalistic string shelving system, the Swedish architect Nils Strinning's . BufretLignendeBygg din egen String hylle HER. Den er enkel å montere og hyllene kan med letthet flyttes. Kjøp din nye String Pocket hylle på Bolina.

Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. String Pocket hylle fra String er designet av Nisse Strinning. Denne hyllen er perfekt til kjøkkenet, badet og soverommet. Kjøp String Furniture hos designdelicatessen.


String Furniture får med sitt minimalistiske tidsløse design fortsatt utrolig stor.

Svenske String inspirerer oss til å samle all oppbevaring på en stor og høy reolvegg, satt sammen av hyller, skap og skuffer. String hyllen ble originalt designet av den svenske arkitekten og designeren Nisse Strinning i 19og er siden den gang blitt et designikon. String - vi har String i utstilling og på lager! Ope systemet er et modulært hyllesystem som kan tilpasses ethvert rom.


Hylle 3-pakke 78x30cm Eik Nils Strinning's ikoniske hylle system string , ble designet i 1949. String's hyllesystem er funksjonelt om veggen er liten eller . String hyllesystem er nå tilgjengelig i nettbutikken! Hyllesystemene til String er genial, og kan brukes i alle tenkelige former og uttrykk. Det kan bygges på etter behov, og endres på ettersom . Den Svarte String Pocket Hylle tilbyr mange bruksområder og passer fint til blant annet bøker, pyntegjenstander eller delikatesser på kjøkkenet.


String hylle er et veggmontert hyllesystem designet og utviklet av Nisse Strinning. Den enkle løsningen med justerbare hyller gjør Stringhyllene . Dette oppsettet er perfekt som en liten kontorplass. String System er designet helt tilbake i 194 og har gjennom årene vunnet en del priser.


Sammenlign tilbud på String hyller i kategorien Hylle fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Hylle ved hjelp av vår tjeneste.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi