Huskeliste app

Med en huskeliste-app kan du skrive ned alle gjøremålene dine, og få påminnelser når du skal utføre dem. Da bør du sjekke ut disse smarte applikasjonene. Wunderlist er en av de beste huskeliste-appene på markedet og kan brukes med iOS, Androi .

Wunderlist for Windows Phone (Windows Phone Store, gratis) PS: En annen app som egner seg ypperlig til huskelister er Keep. App-butikkene bugner over av liste-apper som lar deg dele listene med andre. Det vil si at du og partneren laster ned samme app, og at listene . Du kan organisere oppgavelisten din med Huskeliste.


Merk: Det finnes ingen Huskeliste-app, men du kan bruke Huskeliste i alle oppdaterte . Med KIWI Huskeliste kan du lage huskelister og dele dem med de du ønsker. KIWI Huskeliste gir deg full kontroll over hvilke varer du skal ha, og hvilke varer du .

Wunderlist – virkelig god huskeliste (app test). Wunderlist er en virkelig fin huskeliste til både iOS, Android og Windows Phone. KIWI Huskeliste gir deg full kontroll over hvilke varer du skal ha, . Når du er logget inn kan du dele huskelista med andre. Da kan dere samarbeide om huskelista, og de du deler med kan legge til og.


Norwegian sin reise-app er grei å ha med seg på flyturen.

Google keep er en genial huskeliste-app fra. En af de mest omfangsrige kategorier af apps for smartphones og tabletter er huskelister. Enkle notater, huskelister og huskelapper på mobil, nettbrett og PC med. Stikkord: app, huskeliste, mobiltelefon, multiplattform, nettbrett, . Workflowy fins i utgangspunktet ikke som app, men fungerer som . KIWI Huskeliste hjelper deg med to store utfordringer!


Hvordan handle sunnere og billigere, og hva skal vi ha til middag? Den nye app Clear er den flotteste huskeliste-app, men er det også den bedste? Denne uke dukket det opp enda en ”huskeliste-app”, Keep. Jeg er en-fan og bruker en del av deres tjenester allerede. Rank kiwi-huskeliste: OVERALL - Free kiwi-huskeliste: LIFESTYLE - Free 16.


Last ned appen gratis via Apples App Store (iOS) eller Play (Android) . Jeg ønsker meg en app til Mac der jeg kan skrive inn huskeliste som jeg huker av etterhvert. Gjerne en som kan ligge på skrivebordet hele .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi