Puss av bunadsølv

Få bunadsølvet ditt til å skinne med disse eksperttipsene. Ta så frem den brukte (eller flunka ny) tannbørsten, og puss over søljene med en . Hvor mye jobb du må legge i sølvpussingen, kommer an på hvordan du har oppbevart bunadssølvet siden forrige gang .

NESTE STEG: Bildet til venstre: La bunadsølvet ligge i vann, gjerne i en. Ta så frem den brukte (eller flunka ny) tannbørsten, og puss over . Her har vi fått innsendt et tips som går på å lage et enkelt lite vannbad for pussing. La sølja ligge i denne blandingen noen minutter.


Puss den så forsiktig med den myke tannbørsten. Tilslutt kan du gjerne blåse sølvet tørt med hårføneren. Her får du de beste rådene for vedlikehol puss og stell av bunadsølv - og disse rådene gjelder også for gull og sølv forøvrig.

Når det gjelder puss av sølvtøy trenger du ikke gå til innkjøp av dyre. FORHÅNDSSJEKK: Bunadsølvet kan fort ha mistet glansen siden i fjor. Sølv bør oppbevares i syrefrie og luft-tette plastposer. Ikkje bruk gummistrikker når du pakker vekk sølvet. Stell og puss av bunadsølv: Dette kan være risikabelt, særlig om du ukritisk følger generelle råd som er gitt uten tanke for hvilken bunad du har og hvordan . Jeg er så heldig å ha en mamma som er ekstremt flink på det med rens, flekkfjerning, stryking og sølvpuss.


Gjer sølvpussen utan pussefilla og med enkle ingrediensar som finst på kjøkenet.

Dette er ein meir skånsam måte å reinse sølvet på, seier . Ingenting blenkjer meir enn det rette bunadsølvet, men over tid vil sjølv den vakraste sølja trenga litt puss og stell. VARER LENGE: Om du tar godt vare på bunadsølvet kan det vare i flere. Puss derfor alltid over med en sølvpusseklut til slutt, for å beskytte . Med en liten myk tannbørste og lunkent vann, tilsatt noen dråper Zalo og en teskje salmiakk pr. I denne videoen får du gode tips om bunadsølvet. Da er det ikke mye puss som skal til ved neste gangs bruk, og sølvet ditt vil holde seg pent.


Ofte kommer vi ikke på å sjekke bunadsølvet før det bare er et par dager igjen til. Puss av bunadsølv som ikke blir bra med ovennevnte vask:. Jeg pusser jentenes bunadsølv på samme måte som jeg gjør med.


Jeg har vært så lat at jeg har levert sølvet til en kombinert puss og fiks på . Tror det kostet 7kroner sist min søster fikk det renset hos gullsme men da var det mørk og hun har en type med mye hvitt sølv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi