Bltt kjkken

Blått er uten tvil en farge som er høyt elsket; La oss og se litt på våre vakreste. Helst en litt lysere grå til gang, kjøkken og gjesterom, og en litt mørkere til stue. Blått har en myndig tilstedeværelse i interiøret, men den har også.

IKEA Veddinge-kjøkken med hvit benkeplate(allerede bestilt)? Kjøkkenserien Line fra Drømmekjøkkenet finnes i herlig petroleumsblå med skapdører med innfelte grep. Det er en veldig kjølig farge, og det å komme inn en kald og mørk vinterdag og sette seg på et blått kjøkken er ikke spesielt koselig, sier hun.

Det er ikke alltid like lett å sette farge på et kjøkken, men for denne familien gikk det greit. Av alle slankekurer vi fristes me er dette kanskje den mest originale: Ta fram pensel og maling, og mal kjøkkenet blått! Da kjøkkeninnredningen skulle males, skannet hun den blå.


Hun sitter i skinnet fra de lyseblå skapdørene på familiens kjøkken.

HomesweethomeInterior DesignInterior DecorInterior IdeasBlue InteriorPetrol InteriorPantone InteriorDecor NhafInterior Rough. Sigdal kjøkken - Amfi Eik, Jotun Blå Harmoni S60R70B, kveldshimmel. På finsk heter serien 'Sininen keittiö' (blått kjøkken). Arabia er Finlands Rörstrand eller Porsgrun . Dette verket er offentlig eiendom i Norge, EU og land der den opphavsrettslige vernetiden etter opphavsmannens død er år eller kortere. For en uke siden ble kjøkkenet montert her i Tauro, og jeg skrev et innlegg om den spanske entrepenøren som syntes blått var blått og . Gunda Eriksens kjøkken på Norsk Folkemuseum er malt blått.


Fargen er basert på Gundas originale kjøkken i Holmengata i Oslo. Jeg elsker rommet med stue og kjøkken, vi er der hele tiden, sier Camilla, som tok et ganske markant valg da hun skulle bestemme seg for . Skal vi være så gærne og gå for et grønt-blått kjøkken, tenkte jeg. Jeg har alltid likt farger, og mannen var enig, men vi gikk noen runder med . Blått er faktisk ikke en vanlig fargen som brukes for kjøkken. Det er mer egnet til rom som er ment for avslapning som det er ansett som en rolig . Et lekekjøkken, det er drømmen for alle små kokker og bakere!


Ja du hadde kanskje et lekekjøkken selv som barn? Hos oss finner du et gigantisk utvalg av flotte .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi