Forventet levetid hvitevarer

Maskinene testes for en levetid på år, noe som regnes om til 10. Det er en uskrevet sannhet at gamle hvitevarer varer evig , mens nye produkter har en planlagt kort levetid. Mange har liten eller ingen peiling på hvor lenge viktige hvitevarer i huset vil holde.


Vi kan skille mellom teknisk levetid og anbefalt brukstid. Og hva er fokus på levetid på hvitevarer i dag? Jeg syns man gjerne kan betale mer for noe som varer . Hva er forventet levetid på kjøleskap, vaskemaskin og tørketrommel?

Er forventet levetid på kokesonene virkelig så kort? Gode hvitevarer skal ikke bare ha lavt energiforbruk, men også lang leveti typisk 15–år. Velg produsenter som har apparater som er kjent for å ha lang . Produkter med forventet lang levetid vil også gi mindre belastning på miljøet, understreker han. Billigutgaver har gjerne en levetid på 5-år.


Page of - useriøsitet ved kjøp av hvitevarer - posted in. En vaskemaskin med 6kg kapasitet kan ha en forventet levetid med 6kg på år, . Av Gorenje ville jeg ikke forventet seks måneders levetid engang. Vi kjøpte alt av hvitevarer når vi flyttet den gangen i 200 og vi har måttet .

Spurt på service, de sier forventet levetid på den maskinen er år. Når det kommer til hvitevarer er det bare vaskemaskinen som er vår her, . De fleste småvarer har eller års reklamasjonsrett basert på forventet levetid. Elkjøp har det meste du har behov for av hvitevarer. Lønner det seg å putte inn litt ekstra penger i hvitevarene, eller kan du like. Over en lengre levetid kan energisparingen i seg selv tjene inn . Kondenstørketrommel; kg kapasitet; Bygget for en levetid på år.


Produktinformasjon; Produktspesifikasjoner; Spørsmål og svar. Motoren er kullfri, har en høyere forventet levetid enn tradisjonelle . Likevel er forventet levetid på produktene år ++ Dette skapet er mer enn matnedkjøling, dette er . Bekjemper flekker ved hjelp av flekkguide års levetid. Sponsoring eyesight recovery operations in China Sponsing av synsoperasjoner i. Hva er forventet levetid på ett fryseskap, og da tenkte jeg spesielt på kompressoren? Man må tydeligvis sjekke slike ting før man investerer i hvitevarer. Prisen er eksklusive benkeplate, vask, blandebatteri og hvitevarer.


For varer med en forventet lengre levetid enn to år, som for eksempel hvitevarer, møbler, TV og stereoanlegg, er klagefristen fem år. Levetid og verdifall på varige driftsmidler. Hvordan håndteres produkter etter endt levetid?


Kervelfabrikken og Beha har noe produksjon av hvitevarer og varmeovner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi