Bokstav kopp barn

Arne Jacobsen kopp i melamin fra Design Letters. Barna synes det er gøy å ha kopp med forbokstaven sin. DESIGN LETTERS Arne Jacobsen melaminkopp.

Flott servise i robust melamin for små design-bevisste barn. Fantastiske kopper med design av Arne Jacobsen som er beregnet til barn da de er laget av melamin. Sett sammen or eller kjøp kopper med første bokstav i . Kopp til barn, laget i melamin som tåler oppvaskmaskin.

Kule kopper i melamin til barn fra Design Letters. Materiale: MelaminrnMål: Høyde cm x Dia 7 . Bilde av DESIGNLETTERS MELAMIN KOPP MED TYPOGRAFI AV ARNE. Moderne malebok med bokstaver - perfekt når barna skal lære alfabetet! Morsom kopp i melamin med trykk av typografi designet av Arne … Pris9-.


Populær barnekopp fra Design Letters, designet av Arne Jacobsen.

Lytte, observerer og gi respons i gjensidig samhandling med barn og voksne. La barn møte symboler som bokstaver og siffer i daglige sammenhenger, og støtte barns initiativ når det gjelder å telle. Personlig krus i porselen, A - Ø, fra Design Letters.


Typografien er designet av Arne Jacobsen. Har brukt tutekopp også når de er såpass små, men det er da de har begynt med vanlig glass og kopp i tillegg. Perfekt som personlig gave eller samle til du kan sette personlig preg på interiøret. Kopp med M til mamma eller kjæresten med hans eller hennes forbokstav er . Finn motet til å ikke sammenligne barnet ditt med andre. Men feire hvert fremskritt, hver nye bokstav lært og hvert ord lest som DITT barn gjør.


Kopp i porselen med trykt bokstav A i Arne Jacobsen typografi fra DESIGN LETTERS. Her skal det jobbes både med bokstavlyder, stavelser og skriving. Barna svarer ivrig, en gris, en kopp og en bil. Tøffe alfabetkopper, velg bokstav på koppen.


Hos Barnas Hus finner du alt til barnerommet; sprinkelsenger, senger, stellekommoder, sengetøy og alt annet du trenger til barnerommet. Kolleksionen fra Design Letters rommer både kopper, kjøkkenhåndklær, puter og service, alle med typografi som eneste dekorasjon.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi