Bokskap

Skriv ut Del på pinterest Del på facebook . Leie av bokskap koster kr per semester og er tilgjengelig for alle semesterregistrerte studenter ved Det . Her kan du bestille og finne info om ditt bokskap.

Logg inn med studentnummer og vanlig passord. Bokskapene leies for år om gangen og første mann til mølla prinsippet gjelder. Det er studentutvalget ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet som har ansvaret for bokskapene på Helga Engs hus.


Skapene er merket med klistremerker med Abakuslogo.

Her kan man ta seg et skap hvis man finner et som er . For å få bedre oversikt over skapene har vi nå lansert et nytt registreringssystem, og alle må . Bokskapene i rommene CU1-11 CU2-0og EU1-1i Realfagbygget blir administrert av Linjeforeningen Nabla. Hvis du vil ha et skap må du gå til ett av . HiB selger hengelåser og tildeler bokskap. Det er ikke tillatt å henge opp andre hengelåser. Som student ved det Psykologiske fakultet kan du leie skap for å oppbevare dine eiendeler.


For det betaler du en symbolsk sum på kr per . BFU disponerer bokskapene i kjelleren på Kristine Bonnevies hus.

Da jeg begynte på psykologistudiene kom jeg rett fra videregående, og følte meg litt ”lost” i den store universitetsjungelen. Bokskap på HiL lånes ut gratis for ett studieår av gangen. På plan ved Biblioteket; Sørhove, ved inngangen i plan 3 . Vi i MF Placebo er ansvarlige for utdeling av bokskap. Dette foregår hver høst, og for den nette sum av 10- , kan du gjøre sekken litt lettere resten av året.


Fagutvalget ved Institutt for Informatikk tilbyr bokskap som studenter kan ta i bruk, disse finner du i 3. Søket Bokskap,Garderobeskap ga treff: Garderobeskap, bokskap. Her finn du informasjon om skap for studentar ved HSH.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi