Smart oppbevaring

Få tips til nye, smarte oppbevaringsløsninger i ditt eget hjem! Boligmani gir deg de beste tipsene internett har å by på – for smart oppbevaring og et ryddig hjem. Her er tipsene som lurer øyet til å tro du bor i et stort og luftig hjem.

TENK OPPBEVARING FØRST: Det er mange som skal kle av og på seg på relativt liten plass i gangen. Få bukt med ting som slenger rundt, og skap system i rotet med disse . Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Her er smarte oppbevaringstips og ideer du enkelt kan fikse selv.


Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Kul og smart oppbevaring av sko i en gang. Altså fem år før vi visste at vi skulle bli firebarnsforeldre.

Smarte ideer til oppbevaring på kjøkkenet. Kjøkkenet er kanskje det travleste rommet i hjemmet, men det trenger ikke å være det mest kaotiske. Liten plass og mange ting kan fort resultere i rot, men det er utrolig hvor mye du får plass til hvis det oppbevares riktig.


Hold orden med smart oppbevaring, vis frem pene ting og bruk gjerne fine interiørdetaljer også i dette rommet. Da er det ikke rart at det blir litt kork i skoparkeringen etter hvert. Men fortvil ikke – vi gir deg inspirasjon til smart oppbevaring av skoene dine.


Vi gir deg inspirasjon til smarte løsninger i hele hjemmet.

Smart oppbevaring handler i stor grad om å definere sine faktiske behov og skreddersy en løsning som . Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy. Vi har ett ganske lite vaskerom, så jeg trenger smarte løsninger som lar oss sortere skittentøy for . Hos JYSK finner du alt du trenger til smart oppbevaring. Uansett om du mangler et nytt garderobeskap, en ny kommode, eller en bokhylle, har vi alt du trenger. De tingene du oppbevarer innerst i skapet ser sjelden dagens lys og det er vanskelig å holde.


Få ting opp fra gulvet, og utnytt veggene til smart oppbevaring. Blandt våre oppbevaringsløsninger finner du både et helfigurspeil med oppbevaring på baksiden og et veggskap med innebygd lommetørkleboks.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi