Interirtips hytte

Den gamle familiehytta fikk nytt interiør. Sidsel og Arild ville heller ha flere småhytter enn en stor hytte. De nye eierne gjenskapte det opprinnelige uttrykket i den gamle stølen.

Dermed ble drømmen deres om en hytte med sjel oppfylt. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Hytta skulle ligge ved sjøen, men familien ønsket seg ikke en klassisk hytte i blått, hvitt og rødt. I flere år har folk som skal pusse opp gamle hytter malt tak, vegger og innredning i lyse farger og . De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en. Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik.


Her er trendene du bør vite om nå i følge Karin Høklie Arnoldsen hos Loftet Interiør. Inspirasjonsprisjuryen og Hyttemagasinet plukket i vinter ut finalister som viser bredden i hvordan nordmenn bygger og pusser opp sine hytter og fritidsboliger. Vi var nylig i Åre hvor vi var innom noen venner av oss som har kjøpt seg en herlig laftehytte. Skal du male panelen på hytta er det smart å bruke Jotun Kvist- og Sperregrunning.


Hygge og kos har alltid vært viktige stikkord når fjellhytta skal innredes. Men hva slags interiør hytteeiere oppfatter som hyggelig, endrer seg. Michael Marcussen har snekret hele interiøret i hytta til broren sin.

Skal du pusse opp hytta og lurer på hva slags farger du skal bruke? Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje, og hva . Reisen til hytta på fjellet har for meg blitt mye mer spennende de siste årene. Ikke bare er Stor-Elvdal den største kommunen i Sør-Norge i areal . Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Det er lurt å finne bilder du liker og lage deg en . Får veldig mange spørsmål om materialbruken på hytta, og spesielt om veggene som har liggende panel :)) Så da legger jeg . Resultatet er blitt en vedlikeholdsfri og romslig hytte. Karianne Rimmereid ved Bonaparte interiør har hjulpet familien med farger og interiør.


Utefarger til hytte ved sjøen De aller fleste hyttene man ser ved sjøen er lyse, gjerne hvite. La omgivelsene bestemme valg av farge når du skal male hytta. Få inspirasjon for ditt interiør i bildegalleriet!


Her finner du tips til stue, kjøkken og soverom i. Se hvordan den trauste fjellhytta ble frisk og fin med nytt interiør - for lite penger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi