Vaskeinstruktioner symboler

Vaskebaljen symboliserer både håndvask og maskinvask. Den gir informasjon om hvor høy maksimumstemperatur tekstilen tåler og hvor forsiktig den skal . Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig.

Symbolene på vaskelappen er Norsk Standard NS-ISO 37- men neida, du trenger ikke en doktorgrad for å vaske klærne på riktig måte! Blant henvendelsene fra klesvaskende nordmenn, er det enkelte symboler det er mer tvil om enn andre. Tørretumbling medfører hurtigere slidtage på varen i forhold til hængetørring.


Trustpilot Fremragende (3) Ingen slinger i . Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne. Undgå at ødelægge dit tøj ved at følge anvisningerne for vaskesymbolerne. To streger under symbolet betyder, at tøjet skal vaskes ekstra.


Symbolet betyder: Tåler kun blegning med iltbaserede midler, ikke med klor. Der er kommet en ny standard for symboler til renholdelsesmærkning af tekstiler. Her kan du se, hvad der er af ændringer, og downloade symbolerne som . Alle arbeidsklær fra Fristads Kansas har en etikett ved den innvendige sømmen eller i kragen som gir deg nøyaktige instruksjoner om . Gå til vASkeinstruktioner - vaskeinstruktioner - symboler.


Må stryges ved max 1grader symbol Stryges ved . Det er bare ikke nogen hjælp, hvis ikke man ve hvad symbolerne betyder.

Her får du en forklaring på de mest almindelige symboler. Et standardisert sett av stoff omsorg symboler brukes av produsentene til å la forbrukeren vite hva. LES LAPPEN: Ta hensyn til hva slags klær du vasker, og lær deg hva symbolene betyr.


Disse symbolene hjelper deg å finne riktig plagg. Det er ikke nemt at huske, hvad alle symbolerne betyder.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi