Funkis interiør

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet funkis (27). Vindusflatene bader interiøret i lys som skifter fra sesong til sesong, og i reportasjen får du vite . Få hjelp av Halvor Bakke Som huskjøper i Smestad Panorama Funkis får du en hel dag sammen med interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke.

For noen uker siden unnskylte jeg min manglende oppdatering på bloggen med mangel på tid kombinert med for mye fint . Med Dinesen-gulv og naturmaterialer er den moderne. Men jeg er ikke interessert i å bo i en møbelkatalog – for meg må interiøret ha særpreg og personlighet. Xponella i Asker - Sjekk ut nettbutikken; Verket Interiør i Bærum - Sjekk ut nettbutikken . Elines interesse for interiør synes allerede idet du tråkker innenfor dørterskelen.


For vi følger moten når det kommer til hus og interiør også, ikke bare klær. Kähler serien Urbania er allerde blitt en klassiker.

Dekorativt hele året rundt, men spesielt til jul. Huset til venstre er klassisk funksjonalisme fra 1930-tallet, mens det til høyre ikke er funkis. Hun er opprinnelig fra Sykkylven og har en nærmest genetisk betinget interesse for interiør.


De skulle legge ned mye tid for å skape sin egen funkis-inspirerte leilighet. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør . Den internasjonale trendstjerna Gudy Herder laga lørdagsmorgen i lag med interiør entusiastar denne store flotte inspirasjonsveggen. Ampel er i moderne men tradisjonell stil.

Funkis er som navnet sier; godt egnet på . RoomDesign has been on another new build journey with an active family at Midttun in Bergen. Still a few small things need to be put in order . Hun har vært malemester i år, og med det har også interessen for interiør og arkitektur blomstret.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi