Pussing av sølv

Er du smart, trenger du ikke pusse eller gnikke, men du kan se på at sølvet pusser seg selv. Gjer sølvpussen utan pussefilla og med enkle ingrediensar som finst på kjøkenet. Dette er ein meir skånsam måte å reinse sølvet på, seier .

Visste du at eddik egner seg til rengjøring av sølvtøy? Hele huset ditt kan faktisk vaskes med eddik. Les ekspertenes beste tips til hvordan du kan pusse sølv, sko og søljer.


Rense sølv PUSSE UTEN SØLVPUSS: En stor form, aluminiumsfolie, varmt vann, salt og natron var det vi brukte. Har du gått tom for sølvpuss eller leter du bare etter en enklere måte å pusse sølv på? Etterpå pusser du det rent med en tannbørste. Dersom du ønsker at sølvet skal bli ekstra blankt, kan du gå over det med en tannbørste før .

Hvis du er en sånn som får julestemning av å gnikke sølv i mange. Det er fullt mulig å pusse en normal mengde sølvtøy på et kvarters tid. Kjære dere som er eksperter på sølv her inne på Epla, kan noen hjelpe meg med dette spørsmålet: Veskelåset til min bunad er stemplet NYSØLV og det som . DÅPSGAVER: Ofte blir dåpsgaver som kopp, skje og sparebøsse stående brune og stygge. Jeg har som mange andre arvet en del og sølv og plettbestikk. Men istedet for å legge det i plastposer og kun ta det fram til jul bruker jeg det hele året!


Det å pusse sølv er det vel svært få som synes er en morsom og givende oppgave bortsett fra det å se det flotte resultatet til slutt da.

Har sølvsmykkene dine blitt matte, mørke eller begynner å ligne på gull? Jeg er så heldig å ha en mamma som er ekstremt flink på det med rens, flekkfjerning, stryking og sølvpuss. Den billigste, enkleste og raskeste måten å pusse sølv på.


Sølvet må pusses med jevne mellomrom for å beholde glansen. Da er det fint at det finnes enkle og effektive . Nå kan du legge oppi det sølvet som skal pusses rent. La det ligge i 3- minutter og vask med en svamp eller myk klut.


Her får du de beste rådene for vedlikehol puss og stell av bunadsølv - og disse rådene gjelder også for gull og sølv forøvrig. Metoden passer ikke til sølv som skal være oksydert. Nypusset sølv er viktig til bunaden hele året.


Vi har rådført oss med mester i filigransarbei Hilde Nødtvedt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi