Bar og kjkken

Moderne på hjørnet av Youngstorget, med variert lunsj- og middagsmeny. Kjøkken og Bar er en hyggelig restaurant sentralt i Oslo. Besøk vår idylliske uteservering eller sett deg inne i våre sjarmerende og stemningsfulle lokaler.

Kom til oss for et herlig målti en hyggelig kaffedate, eller. Fredag - Lørdag kjøkken åpent til Kl 01:00. Slipp kø fri ingang, bestill bord etter 23:I helgene.


Kjøkken og Bar Trivelig sted med vennlig god mat.

Kjøkken Bar serverer både god mat og god drikke. Aslak Dalehaug og Kjartan Skjelde åpnet Tango i 2004. Målet var da som nå om å skape en restaurant med et kunnskapsrikt kjøkken og uformelle servitører. Kjøkken og Bar ligger flott til, men mangler en tydelig profil.


Tango Bar Kjøkken, Stavanger: Se 2objektive anmeldelser av Tango Bar Kjøkken, vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr. Tango Bar Kjøkken “Rough fine dining”sjarmerer og begeistrer. I høst bestemte vi oss for å avslutte Jacobs Bar Kjøkken.


Restauranten hadde derfor sin siste åpningsdag 21. Vi takker alle gjester som har satt pris .

Kontaktinformasjon for Bar Kjøkken AS Porsgrunn, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kafé, kaffebar og bar med internasjonal lunsj- og middagsmeny. Tango Bar Kjøkken har lenge vært en av oljebyens mest karismatiske spisesteder.


Siden åpningen i 20har det vært hjem for kjendiskokk . Browse information on Bergen, explore opening hours, maps and menu pricing at this Jacobs Bar Kjøkken restaurant. Følg oss på Facebook og få opptil rabatt. Les anmeldelser fra tidligere kunder og reservér Tango Bar og Kjøkken - Takterrasen direkte. Vi har også oversikt over andre lokaler i området.


Bar, lunsjbar og restaurant i Olav Tryggvasons gate, med variert meny av internasjonale retter. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi