Elvestein

Norges ledende nettbutikk for salg av elvestein og andre stein produkter til utemiljø. Elvestein er stein og grussedimenter som ble dratt med og etterlatt av oldtidens isbreer for 10-13.

John Myrvang AS fører elvestein av høy kvalitet utvinnet fra breelvavsetning på Ringerike. Elvestein er kjent under mange navn og har mange bruksområder. Elvestein er naturstein som er slipt av naturen selv.


Elvestein kan benyttes som dekorstein i be eller i overgang mellom betongprodukter og plen osv.

Vi leverer stein til store veiprosjekter, miljøgater, boligprosjekter og parkanlegg. Det legges betydelig vekt på uteområdene når man bygger . Elvestein Elvesteinen varierer i størrelse fra ca cm til ca - cm i diameter. Elvesteinen varierer i størrelse fra ca cm til ca - cm i diameter.

Elvestein Bruksrområde: Til hager og uteområder. Kan pakkes i storsekk på 7kg på bestilling . Elvestein - elvestein, fugesan san singel, stein, tørrsan grustak, kulestein, naturstein, sandtak, strøsan støpesand - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Elvestein Hvit er små naturstein som leveres på nett på 30x30. Steinene har ujevne størrelser med matt overflate og variert fargestruktur i ulike beige toner. Elvestein i hagen er både vakkert og populært.


Flere hageeiere erstatter bark med elvestein. Det betyr mindre vedlikehold og mange synes . Store mengder gytegrus for storørret er spylt nedover Gudbrandsdalslågen under bygging av Harpe bru på ny Eved Harpefoss i Sør-Fron. I Bøelva er steinene farga lilla av ei alge, veit nokon kvifor? Naturlig elvestein i størrelse – mm.


Den er siktet ut av breelvavsetninger fra istiden. Steinene er slipt gjennom millioner av år og ligger nå i . Elvestein blir ofte også omtalt som rullestein. Størrelse: 20-mm Overflate: Natur Enhet : sekk Antall pr pall: Volustk Forpakning: Kasse Vekt pr vol: 20 .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi