Varme farger

Selv om man ikke akkurat kan brenne seg på farger, er det et faktum at det finnes varme farger - og kalde. Vi tiner opp, slapper av, nyter atmosfæren og velværet. Lengter du etter å ha det litt lunere rundt deg?

DE RIKTIGE FARGENE: Med sitt mellomblonde hår og varme undertone er Gisele Bündchen en varm høst i den sesongbaserte fargeanalysen, . Fargehjulet er delt inn i varme og kalde farger der de lyse sjatteringer er ytterst og de mørke sjatteringene er innerst. Har du varme farger på hud og hår er du høst eller vår. Hårfarge : Rødt, Kastanjebrundt ( varm brunfarge) dyp gul eller stawberry blond. Er blodårene grønnlige, kler du best varme farger. Er de blålige, er kalde farger det mest kledelige.


Varme, kalde og nøytrale farger Vi deler farger inn i varme, kalde og nøytrale.

Hvilke farger du kler best avhenger litt av hudtonen din. Vi er spesialister på farger og har også mange spesialutviklede farger som du kun. Disse spenner fra varme toner av kobber og brunt, til mer nakne nyanser av . Vannkranen med kaldt vann har blått symbol og kranen med varmt vann har rødt.


Selv om fargene på trafikklysene egentlig strider mot fargenes betydning; rødt . Det første du må gjøre for å finne ut hvilke farger du kler best, er å finne ut om du har en varm eller kald hudtone. Det gjøres enklest ved å se på blodårene dine, .

Høsten setter sitt preg på landskapet med sine varme farger både i skog og fjell. Her er noen bilder fra Trysil og Rondane. Image Varme naturfarger, oransje og røde toner. Dersom du skimter en blåaktig og kjølig farge, har du en kald undertone i huden.


Fremstår årene som mer grønnlige i fargen, har du en varm . Altså de såkalte gråbeige tonene…muldvarp-tonene…de varme gråtonene…. Send en personlig hilsen med denne yndige bårebuketten. Den vil typisk bestå av blomster som cymbidium-orkideer, . Ved å sette deg inn i hvilke farger DU kler vil du lære deg hvilke farger som får deg til å. OKEI: Først skal vi finne ut om du er kald eller varm. En lyseblå farge går igjen i både kjøkken og stue, en dus grønn på. De varme fargene er veldig viktige for mennesker, siden de gir fra seg . Da kan du bruke komplementærfarger eller en blanding av varme og kalde farger.


Hovedvekt av varme farger gjør at et uttrykk virker varmt, og hovedvekt av . Kontrast betyr motsetning, og oppstår når en tydelig kan skille farger fra hverandre. De kalde fargene ligger til venstre på fargesirkelen, de varme til høyre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi