Funkishus med skråtak

Her var det stort sett tradisjonelle hus med skråtak som sanket stemmer, men flest stemmer fikk LindRisørs hus Fri Arkitektur. MAGMA Moderne ferdighus er et høyaktuelt hus blant dagens minimalistiske designboliger. Skråtak fra stue opp til galleriet på hemsen.

Mitt hus jeg skal bygge nå derimot, blir helt uten skråtak. Jeg er litt lei av å være bindt til plasseringen av skaper og senger + det å miste mye . Funkis har fått sin renessanse, og hus bygges nå med store vinduer, rette vinkler og nye, spennende løsninger. Denne mannen har et hus med skråtak i overetasjen, noe som er et kjent problem for mange.

Ettersom takhøyden blir såpass lav helt inntil . Flatt tak er tilbake for fullt i husmarkedet, og nå er det ferdighusene som er inpirert av funkis-stilen. Et spennende hus for deg som liker å samle familie og venner, uten at det går på. Skråtak og høye vinduer skaper en lys og innbydende atmosfære.


Kataloghus U- 1- moderne bolig med skråtak og store vindusflater.

Fellesnevneren er at alle husene har skråtak, de fleste tekket med. De fleste arkitekter liker derfor ikke å tegne saltak på så brede hus, og det . Selv om ferdighusleverandørene moderniserer husmodellene, vil folk flest ha de tradisjonelle trehusene med skråtak. For hus med skråtak tillates en gesimshøyde på inntil meter og mønehøyde på meter. Hus med flate tak kan ha meter gesimshøyde. Aksdalsvatnet #sibirsk #lerk #moderne #bolig #skråtak #sortevinduer.


Mange norske hus bygges med skråtak i andre etasje, noe som byr på litt ekstra hodebry når du skal finne gode oppbevaringløsninger. Mange prosjekter som kommer inn til Lys til ditt hus dreier seg som skråtak og det finnes mange veier å gå når man belyser denne typen rom. Ta kontakt for lysplaner til ditt hus - tlf 80. Reguleringsplanen krever at bygg i området skal ha skråtak, såkalte saltak.


Huset har to skråtak som gir muligheter for to gode uteplasser.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi