Snekkerverksted

Med over års erfaring i faget og med moderne maskiner og utstyr, leverer vi produkter der det er lagt stor vekt på . BufretLignendeMyra Snekkerverksted er et lite, allsidig snekkerverksted på Slevik i Fredrikstad som leverer skreddersydde kvalitetsinnredninger og designmøbler til fornøyde . Leveranser blir gjort til hele Sør-Norge!

Snekkerverksted er et møbelsnekkerverksted med en sentral beliggenhet i Oslo. Vi har siden 19levert innredninger i Oslo området. Vår spesialitet er å produsere skreddersydde interiør. Vi tilby håndverksmessig kvalitet og service til private hjem, kontorer og offentlige miljøer. Som snekkerverksted og møbelsnekker håndlager og skreddersyr vi løsninger til kjøkken, garderober og innredninger til resepsjon, restauranter og kontorer.


Du finner vårt snekkerverksted på følgende adresse. Skreddersydde løsninger til kjøkken, ba garderobe og soverom for hjem og hytte.

Vi spesialiserer oss på produksjon av vinduer og dører i tradisjonell stil. Produktene våre etterspørres for verneverdige bygg, hyttemarkedet, samt nybygg. Hamran Snekkerverksted AS er en kjøkkenprodusent som leverer skreddersydde kjøkken innredninger, møbler, bad og garderober av høy kvalitet - Hamran . Dalen Snekkerverksted AS tilbyr snekkeritjenester til ditt hjem eller firma. Vår lange efaring som møbelsnekkere gjør det mulig for oss å tilby en lang rekke . Schjelle Snekkerverksted AS er en moderne håndverksbedrift tuftet på gamle tradisjoner og erfaring over generasjoner.


Vår spesialitet er å lage alle typer innredninger.

Her kan du få realisert din egen løsning i størrelse, form, funksjon, farge og overflatebehandling. Totalleverandør fra design til det ferdige produkt. Vi tegner og produserer alt av møbler og innredninger til private og firmaer. Produserer kjøkkeninnredninger, soveromsinnredninger, spisestuemøbler og andre frittstående møbler. Hver enkelt jobb blir tegnet og utformet i nært samarbeid . Bergmoen Snekkerverksted as er en tradisjonsrik bedrift med beliggenhet i Rindal.


Vi har laget trapper og vinduer for hus og hytter siden 1951. Hoff Snekkerverksted er en moderne håndverksbedrift med en moderne maskinpark, beregnet for rasjonell produksjon av førsteklasses kvalitetsprodukter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi