Smale nattbord

Vi har to smale nattbord med lamper som er perfekt for smale soverom! Nattbordene er re-design av to CD-hyller. Mål: B: cm D: cm H: cm Lampene er .

Oppbevar alle dine nattlige nødvendigheter i et nattbord som matcher stilen på soverommet ditt. IKEA har et stort utvalg i moderne og klassiske nattbord. Vi har plukket ut de aller fineste nattbordene, så du slipper å lete etter et sted å legge fra deg brillene!


Ett nattbord sørger for at du har bøker, vekkerklokke og mobil innen.

Tror dere dette ville vært et ok nattbor eller vil det se rart ut siden den er så lang? Nattbord finnes å kjøpe online på Room21. Fortrinnsvis hvite, og helst skal jeg kunne kjøpe . Kjempe utvalg av flotte smalle kommoder i mange forskjellige designs. Her får du alltid rask levering rett på døren.


Soverommet vårt er noe av det kjedeligste du kan tenke deg. Et nattbord er perfekt for oppbevaring, samtidig som det gir soverommet et klassisk preg. Velg mellom stilarter, størrelser og materialer her.


Smale hyller lar deg utnytte veggplassen effektivt de fleste steder, selv om det er trangt.

I stedet for nattbor som stjeler gulvplass og har en tendens til å bli et sted man bare stikker unna ting som egentlig burde vært kastet, sats på . Columbus smal kommode39–; Columbus skuffers kommode29–; Columbus 6+skuffers kommode69–. Valget av nattbord har da falt på Componibili fra Kartell. De er ganske smale, og så er de runde, så da er det liksom litt lettere å komme seg . Hun har også tildligere malt veggen bak senga, samt nattbordet som. Fin på små plasser som nattbor smale hyller, bord og vinduskarmer.


Det nye nattbordet Add-on forsterker den nette følelsen. Det finnes både smale og høye, men også sengegavler som er bredere enn selve sengen. Med dører, skuffer og smale hyller.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi