Krydderhylle vegg

Her er du nå: Møbler Hylle Diverse. Kristin laget altså en supersmart krydderhylle på hjul, perfekt tilpasset de centimeterne hun hadde til overs mellom veggen og kjøleskapet. Utnytt på kjøkkenet med våre nyskapende og allsidige alternativer for veggoppbevaring!

Vi har blant annet hyller og krydderhyller til fordelaktige priser. Etter å ha lett etter en slik krydderhylle i evigheter måtte jeg til slutt gi opp og heller lage min egen. Jeg var lei av at alle krydderne vi har sto på . Hyllen er 2x 1x cm, av hvit plast og kan for eksempel monteres i skap eller på vegg.

Photographic prints that inspire with the NEW Epson . Velkommen Produkter Markise og sykkelstativ Tilbehør Vegg. Oppdater og organiser kjøkkenet ditt med en plassbesparende krydderhylle som er det reneste. Hyllen skal festes til dette panelet, som skrus fast på veggen. Med plass til totalt krydderglass (stk i bredden). Explore Glass Og, Krydderhylle Med and more!


DIY: Krydderhylle som ikke må skrus i veggen eller tar benkeplass! Om det er begrenset med plass i hagen eller om man bare vil ha et litt annerledes oppsett, er en vegg med krydder i flere etasjer en praktisk og vakker løsning.

Direkte utblåsing eller resirkulasjon med vaskbart kullfilter BV .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi