Pinnekjøttgryte med rist

Gryten har innvendig kurv som er ideel til damping av pinnekjøtt. Gryten passer selvfølgelig til alle typer . Kjøkkenartikler, serviser, glass, bestikk og interiør på nett - Velkommen Tilbords!

Glasslokk med damputslipp og bakelitt grep. Kitchen Essentials KE Colours Tørkerullholder H:cm. Diameter: 35cm Høyde: 35cm Nettovekt 9kg Bruttovekt: 5kg.


Bjørkepinner: Brukes som rist i bunnen av gryta når du koker kjøttet for å få frem den tradisjonelle smaken.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Se beste pris på Scanpan Wok med rist og pinner cm. Med dette trikset får du verdens beste potet til pinnekjøttet. Metoden er ikke spesielt utbredt – og heller ikke kokken Mindor Klauset hadde hørt . Pinnekjøttgryta var så god at jeg måtte rett hjem og gjenskape den. Kjøttet dampes på trepinner eller rist til kjøttet løsner fra bena.


Vi brukar ei gryte som er berekna til fisk. Får jeg kjøpt rist i vanlige kjøkkenbutikker? Kitchen Essientials Sammi Pinnekjøttgryte med rist.

Mandelpotetene dampes i fire timer i bunnen av kjelen, smaker utrolig godt og er like hele og fine. Legg en rist eller bjørkepinner i bunnen av en stor kjele.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi