Glassplate kjøkkenbenk

Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk.

Søkte på glassplate for å se om de hadde noe og fikk opp disse:. Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat. Glassplate over kjøkkenbenk får et hvilket som helst kjøkken til å se moderne ut. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å . Vi har fast lavpris på standard lagerført glass over kjøkkenbenk: stk.


Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer . Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg.

Home-it beskyttelsesplate frostet glass 600x300mm. Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken, ta gjerne kontakt med oss. Høres ikke urimelig ut, vi betalte nylig litt over 70for en ren glassplate bak komfyrtoppen, ca 60x60. Baksiden av det glasset er malt og det er limt på.


Vi lager glass bak kjøkkenbenken etter kundens mål og design. Vårt sortement spenner fra klare glass som monteres med speislkruer til lakkerte glass som . Det er i alle fall en trend å ha glass over kjøkkenbenken; lett å holde rent, reflekterer lys mot det du gjør på .

Interiørglass, Eksteriørglass, kjøkkenglass, dekorativ glass m. Du har mulighet til å legge inn mål på opptil ulike glass. Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet. Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer . Glass over kjøkkenbenken - Kjøkken - Klikk. Vi viser her et case hvor det er tapetsert og montert en glassplate med skruer over kjøkkenbenken. Det er flere fordeler ved å bruke glass fremfor fliser til ditt kjøkken.


Lettere å rengjøre veggen - trenger ikke å ta hensyn til. Herdet glass til kjøkkenet er meget praktisk for å holde det rent, og for å beskytte. Glass til over kjøkkenbenk, fordelaktig mot sprut og skitt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi