Grnnsaksspaghetti

Tynne strimler av squash egner seg perfekt som et alternativ til spagetti. Her har vi laget en variant med biffstrimler og sopp, serveres som en deilig, lun salat. Det er to størrelser på knivbladene, og man får altså grønnsaksspaghetti i to tykkelser.

Reklamen sier at spirelli skal lage spaghetti av squash . Lag “spaghetti” av gulrøtter og squash med en“grønnsaksspirelli”. Du kan også bruke mandolin eller ostehøvel og skjære . Med disse redskapene blir matlagingen mye morsommere.

Grønnsakspasta med spekeskinke; Gulerodsba¦ènd med sauce bolognese, revet parmesan og basilikum. Med Curly kan du lage sunn, nydelig grønnsaksspaghetti, som ser flott ut. Tagged glutenfripasta, glutenfritt, grønnsaksspagetti, laks, lindastuhaug, matblogg, middag, middagstips, parmesan, spiralizer, squashgetti, .

Litt pasta fra tid til annen er selvsagt lov, men dersom du er opptatt av å passe vekten, eller å spise sunnere, er ikke dette noe du bør hive innpå . TORO Fersk grønnsakspasta Brokkoli og Erter. En helt ny serie unike pastaprodukter som gjør det enklere å spise grønnsaker. Oppskrift på grønnsakspasta med søtpotet og spicy peanøttsaus. Grønnsaks Twister; Lager spiraler av mange typer grønnsaker; Flott alternativ til pasta, ris og poteter; Få barna til å spise opp grønnsakene når de . I dag har Nicoline (snart år) og jeg laget middag sammen.


Hvor mye sunnere er egentlig grønnsakspasta sammenlignet med vanlig pasta? Jeg liker lammekjøttdeig best, det er fett og det er lettere for meg å fordøye enn annet rødt kjøtt. Det hender faktisk at jeg savner pasta til maten.


En ny serie pastaprodukter fra Toro skal gjøre det enklere å spise grønnsaker. Resultatet er fersk pasta med prosent grønnsaker bakt inn i .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi