Små peisovner

Små ovner og peisovner finnes i mange lekre utgaver, og prisene varierer fra 30kroner og opp til det tidobbelte. Vedovner og peisovner som selges er hovedsakelig plate- eller støpejernsovner. Ovner laget av tyngre støpejern tar litt lengre tid på å bli varm, .

Byggevarer - vedovner, varme, panelovn, vifteovn, peisovn, Nordic, radiator,. Passer perfekt til små rom, og egner seg ypperlig som tilleggsvarme i større rom. Peisovner er frittstående og produsert i stål eller støpejern.


De er ofte lakkert i sort eller grå, og de senere år også i andre farger som hvit, mocca og nikkel. Vedovner og varme – vedovn og peisovn – Bygger´n. Små vedovner er smarte for varmeøkonomien.

Vil du se maksimalt av ilden, skal du velge blant våre peisovner – de aller fleste modellene har svært sjenerøse glass på tre sider. Jøtul har markedets største utvalg av peisovner og vedovner i støpejern. Jeg skal kjøpe en peisovn, og trenger litt hjelp.


Det er åpen løsning mellom stue, kjøkken og spisestue. Nye rentbrennende peisovner gir små utslipp og er langt mer energieffektive enn gamle peisovner som ofte har ufullstendig forbrenning. Produktnummer; Dovre Leverandør; Peisovn Format; Klikk her.

VINTAGE-FAMILIEN Dovres nye peisovner i retrostil. Stort utvalg av peisovner fra kjente leverandører. Disse ovnene kan fås med innebygget vifte, dreiefot, ekstra varmelagring og tilkopling av uteluft.


Hetas Inspire serie er små og robuste peisovner. Inspire er laget av mm kvalitetsstål med støpejern i dør, bunn og rist. Inspire ovner gir - kW, og er egnet . For å få den beste forbrenningen skal man regulere varmemengden med den type brensel du bruker. Boksovner er avlange ovner for eksempel av typen Jøtul 600-6og Bukkene Bruse, Dovre 3-. Serien består av nye peisovner som alle preges av en myk, rund design med.


Rais Q-bic, peisovn som kan leveres med dreibar topp. Den typiske 70-talls-stilen med mange små rom og adskilt stue og kjøkken måtte vike.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi