Kjeldsberg kaffe

Besøksadresse: Båtmannsgata ; 70Trondheim. Postadresse: Postboks 18Lade,; 74Trondheim. Kjeldsberg forsto hvor viktig det var at kaffen var av beste kvalitet, derfor ble de importerte råvarene valgt med omhu helt fra begynnelsen.

Filtermalt Kjeldsberg Presskanne Kapsel Espresso Kapsel Lungo Etiopia Kapsel Lungo Colombia. Kjeldsberg kaffe har av forståelige grunner blitt kalt for kaffen i den gule posen. For å være oppdatert og salgsfremmende måtte man stadig endre design på . Ikke bare er det viktig for REMA 10at norske arbeidsplasser serverer ordentlig kaffe. Det er også viktig at arbeidsplassen som produserer kaffen har gode . Kjeldsberg ble etablert i 18med fokus på dagligvarer og kaffe, og i 19kjøpte R. Kjeldsberg seg inn i Probat Kaffebrenneri med av .

I 19ble de medeier i Kaffebrenneriet Probat, som i 19ble til Kjeldsberg Kaffebrenneri. Samme år ble grossistvirksomheten solgt til REMA 1000. Kjeldsberg handler først og fremst om godt eierskap og tydelig lederskap.


Ta gjerne kontakt så setter vi oss ned med en god kopp kaffe . Kjeldsberg er en av Norges eldste handelsbedrifter. Kjeldsberg kaffe hvert år, altså kaffe til mer enn . Kjeldsberg Fairtrade-kaffe er Fairtrade-sertifisert og økologisk, og er dyrket av bønder i kooperativet Grapos i Mexico.

Fairtrade-sertifiseringen sikrer at bøndene . Reitan-familien kjøper seg inn i 1år med kaffehistorie, når Rema nå blir største eier i Kjeldsberg. Både tørr og med vann lukter denne pulverkaffen svært lite, og i hvert fall ikke kaffe. Grei drikk, men har ikke noe med kaffe å gjøre. Kjøp Kjeldsberg Kaffebrenneri Kaffe, Kokemalt 2g og alt annet av dagligvarer billig på nett!


Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Kaffetørste nordmenn kan nå glede seg over Kjeldsberg Kaffes økologiske og Fairtrade-merkede kaffe. Takk til: Produksjonsselskap: Einar Film, Regisør: Jens Lien og fotograf: Anders Flatland.


Begrepet Frokostkaffe har de vært alene om lenge nok, sier adm. Ordentlig god kaffe siden 18Kjeldsberg er et lokalt kaffebrenneri i Trondheim med lange tradisjoner og sterk lidenskap for kaffe. Landet vårt er fullt av mennesker som gjør en ordentlig viktig jobb.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi