Brovold snapchat

PÅ 'AN IGJEN: Nick Brovol bedre kjent som Brovold8 har opprettet ny Snapchat-konto etter at den forrige ble slettet. Jeg finner han ikke på snapchat lenger, har han slettet seg? Har sett avføring som ser bedre ut enn denne Brovol så en forklaring må det .

Menneskeheten hadde ikke klart det ut året. Dan Bilzerian: Jørgen Nick Brovold aka Brovoldsom avslører hemmelighetene sine. Brukerkontoen brovoldble slettet av Snapchat. Nick Brovold fra Trondheim legger ut sex-videoer på Snapchat, og har titusenvis av følgere fra hele Skandinavia. Hjem Program Live Nyheter Rampelys Dokumentar Sport Mest sett A-Å.


Brovold (26) er blitt kjendis etter snapchat-sex. Norwegian entertainer, promoter, TV Personality and snapchat villain. Trønderen Jørgen Brovold (26) satser fortsatt på seksuelt innhold på Snapchat, men nå vil han også gi ut tidenes partylåt. Den år gamle trønderen som står bak den kontroversielle Snapchat-kontoen er de siste månedene blitt å regne som kjendis.


Snapchat-brukeren med navnet Brovoldhar skapt enormt mye opprør og. Brovold (25) er Norges mest kjente snapper på grunn av . Vi tok en liten koseprat med snapchat-vidunderet. Innledere for festmøtet er kjente fjes som programleder Tuva Fellmann i Juntafil, og Snapchat-kjendis Nick Brovold.

Lasse (25) legger ut sexvideoer på mystory på snapchat og nå har han over 10. Han sier jentene er helt med på det, og mener alle gutter sender . En år gammel mann er i lagmannsretten dømt til 1dagers ubetinget fengsel for blant annet dataheleri i den såkalte Snapchat-saken. Fikk snapchat-stopp etter han filma seg selv med en kniv i hånda og truet en fyr på livet.


Ferry er en taper på nivå med tjukken brovold.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi