Tv benk henge p veggen

Størrelse: bredde 147cm x høyde 41cm x dybde 39cm. Gi TV-en et hjem med et svært rimelig TV-møbel! Du kan velge mellom TV-bor TV-benker og TV-stativer i en mengde ulike materialer, designer og farger.

Samsung har et feste der du henger flatskjermen på veggen ved hjelp. TV-en fast til benken uten fot, og få en stabil løsning. Trenger nytt tv-bor tvèn henger på veggen og tvbordet vi har ser helt. TV`n på veggen, men ønsket å ha med vegg på tv-benken, .

Uansett om du skal henge TV-en på vegg eller stå på bor gjelder det å få til en optimal. Ved montering på sokkel: Er TV-benken bred nok? IKEA har en egen TVbenk-variant som kan vegghenges som har en løsning på lufting, men. Jeg har en bestå fra Ikea hengt opp på veggen.


Veggen er kun cm tykk og går mellom teknisk bod og stue. Må derfor feste en forsterkende plate, men denne kan jo plasseres inne i boden. TV som henger høyt på veggen passer bedre hvis man ligger godt.


Med TV-benker hvor TV-en står cm over gulvet kommer føttene i . Hvilken vegg du plasserer TV-en på, er heller ikke likegyldig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi