Spesialtilpasset speil

Trenger du et spesialtilpasset speil eller glasshylle leverer vi det på kort tid. Speil leveres i og 6mm med polerte kanter, eller med fasett. Speil på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake ut i.

Hos Glassfagkjedens glassmestere får du tilpasset speilet i henhold til dine mål. Noen som har noe erfaring med å få spesiallaget speil på mål? Speil som vi kan tilpasse og skjære til etter målsøm.


Vi har de fleste glasstyper og speil på lager i forskjellige tykkelser. Alt kan tilskjæres og tilpasses etter mål. Vanlig glass; Herdet glass; Laminert glass; Speil . Her finner du vårt utvalg av speil med sort ramme.

Rask levering og personlig service er våre slagord. Her finner du vårt brede utvalg av gullfargede spesialtilpassede speil. Her finner du vårt brede utvalg av sølvfargede spesialtilpassede speil.


Jeg begynner omsider å se enden på styret med badet mitt, men mangler speil. Må vel få skåret til et hos en glassmaker (eller hva det nå heter) .

Hos Rammeborg Rammeverksted i Asker og Lier får du laget speil i akkurat den størrelsen og med den innrammingen du ønsker. Speil på ba soverom, gang, stue eller oppholdsrom. Er interessert i og få ett spesialtilpasset speil på mål: 2. Speil til bad kan fås i alle former og størrelser. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil . Eller en unik og spesialtilpasset dusjløsning?


Du har tankene og ideene, og kanskje vi har den optimale løsningen for DEG! Vi totalrenoverer badet og trenger i denne sammenheng ett nytt speil. Badet er ikke ferdig enda, så helt nøyaktige mål foreligger ikke.


Speilet må være 70x20 og helst så tynt som mulig. Speil er en av våre spesialiteter, vi leverer på mål, fasong og med sikkerhetsfolie. Vi fikser speil, bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi