Popcorn kjele til bål

Prøv Espegard Popcorngryte i rustfritt stål. Vi har tatt med en liten turkjele, upoppet pocorn, litt olje og salt på tur og testet om popping av popcorn faktisk funker på bål. POPCORN PÅ BÅLET Overrask med popcorn neste gang du er på tur i skog og.

Sett en kjele på komfyren med en olje som tåler mye varme, . Leverandørbeskrivelse: Nå kan du poppe popcorn ute! Gjør som når man griller pølser, finn et sted i bålet det er varmt men ikke mye flammer. Må poppe mer popcorn en en liten kjele :D. Turkjele for popkorn med kobberbelegg i bunn, samt foldbart håndtak for ''kvist-over-bål'' - løsning.


Risten legges i kjelen og håndtak slås over. Popcornkjele som kan brukes over bålpanne eller bålet på tur.

Brukes med forsiktighet over åpen il slik at . Turkjele for popkorn med kobberbelegg i bunn, samt håndtak for ''kvist over bål'' - løsning. Eagle Popcornkjele Eagle Products Rustfritt stål med kobberbelegg i bunn. Kjelen kan brukes som vanlig turkjele og leveres med transportpose.


Bare husk å sjekke at det er lov til å lage bål der du er! Fjellsport har et godt utvalg av produkter som er spesifikt beregnet for bål.

Grillspid smørbrødjern, vaffeljern og bålstativer finner du på Fjellsport. Med popcornkjele fra Eagle Products er det ingen sak å lage deilig popcorn over bål. Kjelen er laget i rustfritt stål med kobberbelegg i bunn og har et smart . SNACKS MED SMELL: Det er superenkelt å lage perfekt popcorn.


Da må du poppe i kjele - men kjelepopcorn er uansett bedre enn . Sammenlign tilbud på Friluftsliv kjele bål i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker. Popcorngryte i rustfritt stål til bruk over bålpanneLes mer om Espegard popcorngryte. Rustfritt stål; Enkel i bruk; Perfekt til Espegard bålpanne.


Popkorn-popper for bål – unn deg litt luksus på tur! Kjelen settes på ildsted eller varmeelement (gassbrenner, rødspritapparat o.l.), så tilsetter du bare tørkede . Det finnes flere måte å gjøre dette på, vi bruker en gammel kjele. Popcorn popper for bål (Øvrig turutstyr) listet siden 17.


Ganske stor popkorn kjele for popping på bål.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi