Kjøkkenmaskin med kjøttkvern

Kenwood Chef kjøttkvern - Meget allsidig kjøttkvern som tilbehør til din Kenwood kjøkkenmaskin. Kjøp kraftig kjøttkvern tilbehør til Kenwood kjøkkenmaskin. Kjøttkvern til Kenwood kjøkkenmaskin har skiver for fin, medium og grov maling av ingredienser.

Den er laget i rustfritt stål og utfører enkelt og effektivt de fleste . Se beste pris på Kenwood AT9Kjøttkvern. KENWOOD A9Kjøttkvern Tilbehør til kjøkkenmaskin, Leveres med pølsehorn (A950). Kjøttkvern til Kenwood Chef og Major, leveres med pølsehorn og kebabsett. Passer til: Kenwood Chef Major Kjøkkenmaskin.


Sjekk priser på kjøkkenmaskin kjøttkvern.

Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp kjøkkenmaskin kjøttkvern billig i nettbutikkene. Robust kjøkkenmaskin med kjøttkvern og blender Andersson KNM 2. Se hvilken kjøkkenmaskin som kom best ut i test her!


Tilbehør som kan kjøpes: Kjøttkvern, pastaskiver, rivjern, sitruspresse og småkakejern. Stilren og effektiv kjøkkenmaskin: Kenwood har oppdatert deres testvinnende KMM760-modell og den nye KKM770-modellen har alt som skal til for å være en .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi