Fokus kjøkken

Her ser du noen av de utallige mulighetene vi kan tilby . Focus Interiør ligger på Rundhaug, like sør for Tromsø, og har produsert kjøkken til norske hjem i mer enn år. De satser på kvalitet og tradisjoner med rask .

Tidløst kjøkken med funksjonalitet i fokus. Lagre i Mitt HTH Tidløst kjøkken med funksjonalitet i fokus. Kjøkken - kjøkken, ba garderobe, baderom, dører, gulv, interiør, belysning, varme, badekar, hvitevarer, våtrom,. HjemFå ditt nye kjøkken, bad eller garderobe levert i akkurat den fargen du har lyst på!


Vi fortsetter salget av våre utstillingskjøkken! Dette er et Rubato kjøkken i rød og hvit høyglans. De fører det på Inmente, der vi kjøpte vårt kjøkken fra Focus og vi kikket på.

Det å sammenligne pris på kjøkken på denne måten er egentlig . I serien “Oppdrag Godt Jobba” skal vi se hva de er gode for gjennom fire sesonger i løpet av året. Vi pusser opp og selger vårt Fokus kjøkken. Selges komplett, men uten hvitevarer (kan diskuteres).


Kjøkkenet er godt brukt, men i god stand. Fokus eike kjøkkeninnredning fra 200 selges til høystbydende over kr. Med røros veggmontert ventilator men uten andre hvitevarer.

Fri frakt på alle ordre over 150- under 35kg! Nytt baderom - baderom og kjøkken opppussingstjenester- Fokus Bad har spesialisert oss på oppussing av bad og kjøkken. I over år har vi hatt fokus på trematrialer og gode håndverkstradisjoner. Dette fordrer dyktige håndverkere med oppdatert kunnskap og solide ferdigheter. I tillegg til fokus på kjøkkenets kvalitet og innhold er mat- og kjøkkenglede viktige ord for oss.


Vårt ønske er at ditt behov og forhold til matlaging skal stå sentralt . Elegante kjøkkenverktøy til ditt kjøkken – nå også med Select-knapp. Focus kjøkkenbatteriene med rettvinklet tut er optimalt egnet for moderne kjøkkener med . Strai Kjøkken har vært en aktiv aktør i proffmarkedet i mange år. Fokus på kvalitet, service og nærhet til markedet, i tillegg til et bredt produktspekter, gjør Strai .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi