Vaskerom ideer

Alle våre dusjløsninger som har en eller flere dører, leveres med grep som standar med unntak av TRAC, som har håndtak som standard. Ordet ”dusjdører” brukes i stort omfang, og ofte råder det en viss usikkerhet om hva. Dusjdør med svingdør-funksjon og stilfullt forkrommet håndtak i messing.

Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer. De siste tiårene har dusjvegger og dusjdører blitt en vanlig dusjløsning i private hjem.


Dusjvegger er stilrene, elegante og lette å rengjøre. Velg profil i svart, hvit eller aluminium, håndtakene leveres i samme stil og farge som profilene. Dusjdøren Hafa Original Round Klarglass er en lett buet dusjdør med elegante hvite eller forkrommede profiler. Dusjdøren har integrerte håndtak langsmed .

Dusjdøren kombineres med profiler med håndtak og eventuelt ekstra dusjdør og profilsett og borefritt lim-monteringssett for å danne en komplett dusjløsning. Vaskekjelleren var mørk, trist, og upraktisk. Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert og funksjonelt.


Få råd og inspirasjon som kan hjelpe deg i prosessen med å lage nytt bad eller vaskerom. Ett stort skap på vaskerommet er en fin løsning:-)Her får man plass til det meste av ting som man trenger på ett vaskerom:-) Hvis du ikke har så . Vi skal straks igang med maling og lett modernisering av vaskerommet og jeg tenker da å flytte tørketrommelen ned ved siden av . Her kommer noen flere bilder fra vårt vaskerom.

Har så lyst på stort bad og vaskerom, men det er foreløpig bare ønsketenking! Så utrolig mange fine ideer til vaskerom. Hvis du ikke har eget vaskerom, men må ha vaskemaskinen og tørketrommelen på badet, kan det være en idé å sette dem oppå hverandre og ”bokse” dem inn. På kun én helg forvandlet Marianne vaskerommet fra et roterom til et. Ta turen inn på Idemagasinet for å få flere gode ideer til hjemmet.


Satt meg på mange ideer til vårt vaskerom blir ferdig! Elsker å ha orden, så jo ut som himmeln det rommet der 15. Det finnes en rekke ideer for små vaskerom for å gjøre dem funksjonell og tiltalende. Selv om rommet er et lite rom bysse vaskeri, er det fortsatt måter å gjøre det .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi