Poppe popcorn på bålpanne

La inn en god klatt smør og noe popcorn, pakket sammen sidene slik at det ble tett. I VANN: Popcornkjernene trenger fuktighet for å poppe. Du unngår de harde upoppete kornene ved å legge frøene i vann ti-femten minutter før .

Mange forbinder bål med pølsegrilling, punktum. Men et bål kan brukes til langt mer enn dette. Popcornkjele som kan brukes over bålpanne eller bålet på tur. Brukes med forsiktighet over åpen il slik at .

Startsiden $ Jakt og friluft $ Bålpanner og utstyr $ Espegard Popcorngryte. Prøv Espegard Popcorngryte i rustfritt stål. Utstyrt med sil og poser med popcorn, hørtes det etterhvert poppelyder over bålet. Blir ikke enklere, ta med denne og popcorn så kan du imponere alle!


Alle liker popcorn, og det beste popcornet lager du på bålet. Ha silene over glørne i korte peroder om gangen til det begynner å poppe. Her avbildet med en godt brukt variant av popcornmaskin.


Men vidste du, at man kan lave popcorn over bål også? Popcorn er en klassiker, og kanskje er akkurat 2. Bare husk å sjekke at det er lov til å lage bål der du er! Ei bålpanne er et perfekt midtpunkt for en hyggelig samling ute, den er like. Nå kan du poppe popcorn ute, her kan barna se at popcornet popper ferdig. Du kan enkelt fyre opp et bål i bålpannen, og ha timevis med.


Her kan man få være med på matlagingen - poppe popcorn på bål er en . I høst har begge SFO avdelingene poppet popcorn på bål. Popcorn på bål er en sikker slager på SFO, og nå er det også blitt en høsttradisjon på Rolland. Popkorn-popper for bål – unn deg litt luksus på tur! Denne popkornpopperen fra Stridig lar deg poppe deilig popkorn når . Basen sitt naturlege sentrum vart bålpanna i hjørne ned mot berget.


Naturstien hadde spørsmål som dei fleste syns . Det var stor kos rundt bålet med grilling av pølser og kjøtt, og en overraskelse i sekken.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi