Lage benk til veranda

Vi ville ha en sofa på meter den ene veien og m den andre. Dybden på setet ble cm og høyden totalt 50 . Benken med oppbevaring bygger du på en kveld.

Derfor valgte han å lage den etter eget hode. Stor benk: 1cm lang, cm høy og cm bred. Jeg valgte å lage et lokk på begge slik at jeg kan bruke de som putekasser.


Vi snekrer et koselig sofabenk-hjørne, det skal bli frokosthjørnet vårt, et sted hvor.

Lag deretter den andre benkeenden separat så den er klar. VIDEO: Fagmannen skal lage en ny sekskantet bordplate til. Vil du ha full glede av den kjølige skyggen under treet, så lag en benk rundt stammen . Her er forøvrig en benk jeg laget på utsiden av bua. Putene som ligger på benken har ingen misfarging så oljen må ha trukket greit inn og bordene er tørre og . Hadde du forresten orket å ta et mål av total dybde på benken? Har bygget ganske lik sofa selv, og skal lage bor ble litt usikker på høyde :).


Hva er bedre enn å sitte på en benk i hagen som du har laget selv? Her får du oppskriften på hvordan du lager en smart og enkel hagebenk.

Hvordan du bygger en ljugebenk og gir noen ekstra sitteplasser når du dekker langbord ute. Bygg benker i hagen og lag en bål plass til. Her har jeg laget en liten mal eller manual på hvordan man kan lage en rastebenk. Håper det kan hjelpe deg når du vil bygge en slik.


Vi var blant annet innom sykkelparkering, men fant ut at det å ha en benk der både. Start med å lage en tegning av det du skal bygge, både for planleggingens . Du kan lage benken med bunn så det blir en kasse, men det går også fint. Skal lage ny veranda nå og denne hadde passa perfekt i kroken . Sånn ser benken ut, mamma og pappa var så snille og bygde den til meg en helg jeg var bortreist.


Store hagemøbler fikk terrassen til å se så . Vi har tenkt til å bygge en benk som det går an både å sitte og ligge på i. Se oppskrift på hvordan du enkelt kan snekre din egen sittebenk med oppbevaring på terrassen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi