Grå benkeplate

Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk. En fornyelse av kjøkkenet behøver ikke være kostbart eller veldig arbeidskrevende. Med Fibos benkeplater får du et lettstelt og varig resultat uten å sprenge .

Tørk alltid av vannsøl, også i forkant og på undersiden av benkeplaten. Fibo-Trespo benkeplater er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med Fibo høytrykkslaminat på overflate og papirsperre på bakside . Max 1m lengder i 61cm dybde og max 3m lengde i spesialdybder. Se vårt utvalg av benkeplater av laminat.


Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks. SÄLJAN benkeplate, hvit Lengde: 1cm Dybde: 63. EKBACKEN benkeplate, dobbeltsidig, lys grå, hvit med hvit kant Lengde: 1cm.

Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. Epoqs benkeplater er mm tykke som standard. Velg mellom laminat, massivt tre, kompaktlaminat eller mm, Avonite eller Quartz.


Med en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat uten å. Jeg vet at Kvik har en veldig fin og tynn hvit benkeplate som ser veldig bra ut på. Corian er det perfekte materialet for en eksklusiv og sømløs benkeplate. Eik heltre benkeplate; Valnøtt Heltre mønster.

Vi selger en helt ny benkeplate som vi hadde feil mål på. Benkeplaten er kjøpt på Maxbo Storo, kvittering medfølger om ønskelig. Jeg synes grå benkeplate er griselekkert og ville beholdt det. Vi har nettopp satt opp nytt hvitt kjøkken og valgte heltre benkeplate i valnøtt. Handle benkeplater billig, bekvemt og sikkert på nettet.


Benkeplate Fibo Laminat Everest Gloss 5568. Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. BENKEPLATE GRÅ GRANITT LAMINAT 2600X600XMM.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi