Eik benkeplate

Fibo-Trespo heltre benkeplater i grunnoljet eik, leveres med en B-kvalitets overside og en C-kvalitets underside. Platene kommer med postformet kant i radie 6. Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk.

Benkeplatene er testet for å tåle flere års bruk. KARLBY benkeplate, eik Lengde: 1cm Dybde: 63. Eik har en har en hardhetsgrad på 69 eik er opprinnelig fra europa. Vi har sort eik, ubehandlet eik eller oljet eik.


Treslaget eik er også mye brukt til benkeplater . Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. Tenk også over bruk og vedlikehol det er benkeplaten som utsettes for størst belastning i et kjøkken.

Benkeplate Eik Massiv - 30x630x42mm Flott benkeplate i eik som er fingerskjøt, stavlimt og pusset. Førsteklasses sortering i svært høy kvalitet til ekstra lav . Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående . Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer. Benkeplate Grunnoljet Eik Harmoni 27x610x3000. Fibo Trespo Everst Gloss laminat benkeplate.


Leveres med en B kvalitet overside og C kvalitet underside.

Nesten kvistfri med brede staver og jevn farge. Den ubehandlede flaten gir valgfrihet til å olje, lakkere eller beise. Vi leverer ferdigkappede benkeplater etter ønsket mål. Benkeplaten må oppbevares på et tørt sted. Benkeplaten bør pakkes ut i romtemperatur, cirka +20°C, og i en relativ luftfuktighet . IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing.


Benkeplate Eik Massiv 45x660x50mm Pris er pr. Fibo heltre benkeplater i grunnoljet Eik leveres med en B kvalitet overside og en C kvalitet underside. Platene leveres med postformet kant i radie og er . Fibo-Trespo benkeplater er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med Fibo høytrykkslaminat på overflate og papirsperre på bakside .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi