Danske design hus

Få et arkitekttegnet hus i kvalitets materialer bygget med et godt håndværk. Er du på jakt etter et kult og annerledes hus, bør du ta en titt på disse nye danske husene. ECO HOUSE - miljøbevissthet med høy designgrad.

ONV Bolig er et prisbelønt dansk designteam med arkitekter og designere som har skapt en helt ny . Det Danske Hus fra Nordbohus er ekte dansk design, selv om det kanskje mest av alt minner om en stilig norsk Tandberg-forsterker fra 70-tallet . Køber, renoverer og sælger brugte danske designlamper og -møbler. Billedgalleri med produkter og oplysninger om butikken.

Det ferske sandefjordsfirmaet kastet seg på funkisbølgen og trenden med ferdigelementer. Nå blir de først i Norge med danske designhus. Louis Poulsen har lanseret den nye enkle pendel Above designet af Mads Odgård.


To barndomsvenners lidenskap for design førte til merket Bruunmunch. I det vakre og vennlige området Skovshoved nær Charlottenlund nord for . Her finner du et stort utvalg av kjøkkenartikler, belysning, gulvtepper og annen innredning fra danske House Doctor.

Gjennom flere tiår har nordmenn trykket dansk design til sitt bryst. ONVs designperle ”Det Danske Hus” som påkaller vår oppmerksomhet. SUKSESS Muuto er en viktig del av den nye, danske designbølgen. På 2000-tallet har nye designhus som Hay, Normann Copenhagen og . Et nyt samarbejde mellem danske Hay og Ikea kan vække appetitten for skandinavisk design i hele verden.


Nyskabende samarbejde mellem Odense Kommune, Dansk Design Center og to designbureauer skal skabe nyt koncept for udvikling af byens centrale hus, . Vi nordmenn kjøper dansk mote og design for flere milliarder kroner. København, i Charlottenlun ligger arkitekt og designer Finn Juhls hus. Dansk design er blitt så gangbar at den fort kan spasere inn av det ene.


Men i The House har man laget rom for nye måter å se det gamle på. Vi uddanner arkitekter, designere og konservatorer på højeste plan. Efter at have mistet procent af sine indtægter, vil Dansk Design Center nu sælge og fraflytte fra sin nuværende prestige-adresse på H. Prisoverrækkelse i det svævende hus i Glostrup.


Det danske designhus Rosendahl har fået stor succes med lanceringen af en række nye produkter. Det stigende resultat skyldes primært en .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi