Korktavle uten ramme

Klassisk oppslagstavle i stoff med blindspent kanter og skjulte beslag. Funksjonell tavle for å visualisere bilder og informasjon. Oppslagstavle Lerret uten ramme Witre har års erfaring, rask levering og minimum års garanti.

Kjøp online eller ring for personlig service. Staples korktavle, aluminiumsramme, 7x 4x mm. Staples korktavle, aluminiumsramme, 10x 6x mm.


Vi har oppslagstavler og korktavler i ulike størrelser og modeller, for kontoret,. Siden tavlen kan vendes har du en tavle som har dobbel levetid. Oppslagstavle Kork er en tavle av høyeste kvalitet: - Naturkork på porøs plate - Aluminiumsramme.


Korktavler til bra pris og med rask levering.

Oppslagstavle i kork - Stilig glanset sort ramme - Selvklebende kork overflate - Optimal. Papir kan fjernes og festes igjen uten å skade underlag eller papir - Størrelse 60x 90cm. Modell Air kork er en elegant korktavle uten ramme og med skrå kanter.


De skrå kantene og skjule beslagene gir som alle våre Air-tavler et svevende inntrykk. Korktavle med finkornet kork av høy kvalitet og aluminiumsramme. Fortsetter du uten å endre disse innstillingene, samtykker du til dette.

Bloomingville Oppslagstavle Bjørn er en søt og praktisk dyreformet korktavle uten ramme og med utskjærte kanter. Oppslagtavlen er produsert i presset kork . Krittavlen har ingen for eller bakside, det er tavle på begge sider. Krittavle uten synlig ramme kan du skrive på med både kritt og tusj.


Om du ikke har en korktavle, koster det ikke mange kroner å kjøpe en ny, eller. Heng det på veggen, med eller uten ramme, inne i skapet eller . Bilde av Korktavle ESSELTE alu ramme 120x150cm.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi