Stänkskydd kök

Här får du tips om stänkskydd i köket när du ska välja stänkskydd av glas, komposit, rostfritt, kakel eller glaskeramik. Stänkpaneler är ett vackert och praktiskt alternativ till traditionella stänkskydd i kakel. Ett enkelt, snabbt och prisvärt sätt att förnya sitt kök!

Köksglas, glaspanel som stänkskydd av glas till kök. En glasskiva ovanför diskbänk istället för kakel finns även Lacobel och Planilaque till lågt pris. Hos BAUHAUS hittar du kökspanel våtrumspanel från Fibo i flera utföranden stilar - varav alla är godkända för att användas i samtliga zoner i våtrum! Beskrivning:Ett stänkskydd i glasemalj består av en plåt som emalj- erats med ett. Valet av stänkskydd i köket är en fråga om tycke och smak.


Ett stänkskydd bakom spis och diskho är viktigt för att skydda väggen. Glaspanel passar bra i duschen eller som stänkskydd i kök och tvättstugor.

Glaspanel kan göras i stora partier med få eller inga fogar. Vill man ha ett enhetligt uttryck i köket går det alldelels utmärkt att kombinera den bänkskiva man valt med ett stänkskydd i samma material. Bergman Wrangs glaspanel är ett modernt alternativ till kakel.


Skivan av glas används som stänkskydd i kök, och är både praktisk, lättmonterad och trendi.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi