Biff stekepanne

Her skal vi lære deg hvordan du får en saftig, mør og velsmakende biff. Dette oppnår du ved å ha kunnskap om de enkelte stykningsdelene som biffen kan . Tilberedning av biff skjer som oftest i stekepanne, eller i en kombinasjon av stekepanne og ovn.

De beste stekepannene er gjerne litt tunge, som tåler høy . De beste stekepannene er de litt tyngre pannene som tåler høy . Biffkjøtt er et samlebegrep for de fem møreste filetene fra storfe; indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbrad og flatbiff. Det skilles ikke på okse eller kukjøtt som . Indrefilet er den møreste, magreste og dyreste biffen som er, men det er essensielt å steke den riktig. Det beste er å varme opp stekepannen skikkelig.

Fem av verdens beste kokker viser deg hvordan steke biff perfekt. Med biff, entrecote og urtetrekt indrefilet. Du skal bare passe på tre ting; fin, brun stekehinne, riktig kjernetemperatur og at kjøttet får hvile slik at kjøttsaften beholdes. Har du vært på restaurant og spist en nydelig tilberedt, saftig, mør og smakfull biff, og så prøvd å gjenskape suksessen hjemme på kjøkkenet . En gang for alle: Lær deg fremgangsmåten som gir saftig og mør biff hver eneste gang. For å unngå dette og få en skikkelig saftig og mør biff ettersteker vi kjøttet på lav varme.


Brun entrecoten kjapt på alle sider i en varm stekepanne i litt smør. Det er lite som slår en real biff, så hvordan steker vi den for å få et perfekt måltid? Kjør stekepanna på høy varme, og bruk en olje som tåler høy temperatur. Har stekt biff noen ganger, men blir liksom aldri helt fornøyd.


En saftig biff, bare ordet får det til rumle i mang en mage, men biff. Medium stekt biff: Stek biffen ca minutter på hver side. Stek loffskivene pent gylne i litt olje i stekepanna, eller ta de i brødristeren. Den frosne biffen skal altså rett i stekepannen - og deretter steke ferdig i ovnen.


Da får du et perfekt resultat, og en biff som blir mye saftigere . Skal du steke biff i helga, bør du velge stekepanne med omhu. Mens en gammel jernpanne tåler svært høy temperatur, er det enkelte . Vi bare skar den opp i skiver og stekte i stekepannen. Mørbrad er egentlig litt for magert til å bli en supergod biff, men det skal vanligvis gå .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi