Vaskemaskin med dampfunksjon

Gå til Vaskemaskiner: Dampvask - Det er ikke lenge siden damp i vaskemaskin var ekstrem luksus. Nå er det ganske vanlig, men det er verdt å merke . En rekke av produsentene har vaskemaskiner med dampprogram - og. Vi vasket én maskin på vanlig måte, og valgte dampfunksjon på den . Vaskemaskinen er utstyrt med en praktisk dampfunksjon som frisker opp plagg som ikke er direkte møkkete på kun minutter. Våre vaskemaskiner med damp er tøffe mot smusset, men skånsom mot materialene. Oppdag dampvaskemaskiner med smarte detaljer som gir en grundigere . Se hvilke vaskemaskiner som er best i test i 2016!


Vaskemaskinen har barnesikring, dampfunksjon og en kapasitet på hele kg. Bruker kraften fra damp til å friske opp og fjerne skrukker raskt og skånsomt fra.

RealLife Oppvaskmaskin; Ventilatorer; SteamSystem Vaskemaskin; EcoCare . At dampfunksjonen sprøyter inn varm damp på tøyet, og gir deg strykefrie skjorter rett fra vaskemaskinen? Om du er allergiker bør du velge en vaskemaskin med . Vel, Tiger og eg har tenkt å kjøpe oss ny vaskemaskin, og no lurer vi litt på om det kan vere verdt å kjøpe ein slik med dampfunksjon - spa for . LG lager veldig bra vaskemaskiner, med unik teknologi som f. Så lenge den fungerer så så er det kjempebra! DET BESTE FRA MIELE - Miele Wvaskemaskin og Ttørketrommel som setter nye standarder.


Den innovative kombinasjonen av form og funksjon hos den . Les også vår test av Black Decker dampmopp Vaskemaskiner: Dampvask Det er ikke lenge siden damp i vaskemaskin var ekstrem luksus. Selger anbefalte dette med tanke på å vaske tøy som er lite skittent (raskt program) i stedet for å kjøre full vask. Jeg valgte bort både dampfunksjon (jeg stryker jo aldri noe uansett) og autodosering av vaskemiddel (klarer sjøl!), og valgte egentlig bare etter . En damp vaskemaskin er en type vaskemaskin som bruker damp samt vanlig vann for å bidra til å rydde elementene inni den.


Steam Laundry fra Electrolux er vaskemaskinen som gir klærne dine en real SPA-behandling. QuickWash: hurtigvask på grader på bare minutter; SteamRefresh: frisker opp og glatter ut tøyet; EcoMotor. Stillegående og energibesparende maskin med damp og innebygd tørketrommel.


Avansert vaskemaskin med kg kapasitet, smart dampfunksjon og meget lavt energiforbruk. Wer navnet på den nye serien vaskemaskiner fra Miele. Også tørketromlene i T1-serien har dampfunksjon.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi