Temperatur kjøleskap

Hvis gradestokken går over grader, vil kjøttdeigen bli dårlig på et døgn. Mattilsynet har ansvaret for å sjekke at dagligvarebutikkene har riktig temperatur i sine kjøleskap og frysere. Hvilken vei skal du egentlig skru for å få lavere temperatur? De færreste vet hvilken temperatur de har i kjøleskapet, selv om noen har termometer hengende inne i kjøleskapet.


Temperaturen i kjøleskapet bør alltid vere ºC eller lågare. Eit fullt kjøleskap gir mindre gjennomstrøyming av luft, og temperaturen kan lett bli . Samtidig er det viktig å huske på at et fullt kjøleskap gir mindre gjennomstrømming av luft, og det kan føre til at temperaturen kan lett bli for høy. Jeg har et Bosch kjøleskap som ble kjøpt nytt for ett år siden, det har fryseren under kjøleskapet.


Temperaturen i et vanlig kjøleskap kan faktisk variere med 7-grader mellom topp og bunn. Stapper du kjøleskapet for fullt med mat, kan . Ha kontroll på temperaturen i kjøleskapet. Dette har mye å si for holdbarheten til lett bedervelig mat. Det er så fryktelig kaldt i kjøleskapet mitt. Skal man skru ned om eller opp mot på hjulet inni kjøleskapet for å øke temperaturen?


Ofte er temperaturen for høy, og displayet på nyere kjøleskap kan vise lavere temperatur enn det som er riktig. Temperaturen har betydning for veksten av . Har fått et kjøleskap som aldri har vært i bruk.

Jo høyere effekt, jo kaldere temperatur i kjøleskapet. NW): Seks av ti nordmenn mener fire-fem grader er ideell temperatur i kjøleskapet. Ved mer enn fire grader reduseres holdbarheten til flere . Anbefalt temperatur i kjøleskapet er mellom én minusgrad og fire plussgrader. Hele prosent tror anbefalt temperatur strekker seg til sju . Tidligere undersøkelser har vist at folk ikke vet hvilken temperatur kjøleskapet bør ha, eller at det er ulike soner for forskjellige matvarer.


Eller varierer det fra kjøleskap til kjøleskap? Jeg har egentlig tenkt lenge over hvor høy temperaturen er i vårt kjøleskap i forhold til hva jeg føler er riktig. De siste månende har jeg lagt merke til at kjøleskapet holder høy temperatur.


Jeg er mye på reise, og det er ikke så veldig ofte brukt, og er alt . Kjøleskap er et husholdningsapparat som benyttes for å konservere mat og. For oppbevaring av mat benyttes normalt en temperatur mellom og +°C, men . Ustabil temperatur i kjøleskapet kan være en årsak til at muggen dukker opp. Siver det varm luft gjennom en dør som ikke er 1prosent lukket, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi