Olje kjøkkenbenk eik

IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing oil. Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje. Olje kan brukes på ubehandlet treverk, tidligere oljede overflater og som forsegler på.

Min kjøkkenbenk i eik oljes to strøk, én gang i året, med Finishing oil). Kjøkkenbenk i heltre som eik bør behandles med varsomhet. Er benkeplaten fra kjøkkenleverandøren lakkert, så kan du ikke olje den. Hvor ofte du må olje, avhenger av type olje, type treverk og hvordan du bruker benkeplaten.


En tommelfingerregel er å olje to til tre ganger i . Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke - dersom de behandles på den rette måten. Stikkordene er jevnlig påføring av olje, og dyprens. Særlig i eik er det en del syrer som du må nøytralisere med trerens,. Hvis det er første gang benkeplaten behandles, skal du bruke olje fra . Stikkordene er jevnlig påføring av olje, og dyprens hvis du har slurvet med. Det er imidlertid viktig at du bruker et rensemiddel som passer til den oljen du . Jeg har funnet ut at rapsolje er er praktisk å ha i hus, god til matlaging god til å olje møbler og andre ting av tre med.


OLJEMOTSTAND: Jo bedre oljet kjøkkenbenken er, jo mer. Liberon Bloom Kjøkkenbenk-olje er en vannbasert olje. Oljen beskytter mot fukt, smuss og fett og.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi